Haberler

Gülümser Heper kimdir? Ne iş yapmaktadır? Kaç yaşındadır? Gülümser Heper biyografisi!

Güncelleme:

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Gülümser Heper profesörlüğe kadar yükselmiştir. İnternet gazeteciliği, yazar ve kardiyolog olan Gülümser Heper biyografisi nedir?

Kardiyoloji profesörü olan aynı zamanda İnternet gazeteciliği ve yazarlık da yapan Gülümser Heper kimdir? Nerelidir? Hangi işleri yapmaktadır? Kaç yaşındadır? Gülümser Heper biyografisi! İşte detaylar haberimizde...

GÜLÜMSER HEPER KİMDİR?

Prof. Dr. Gülümser Heper 1964 Sivas doğumludur. Prof. Dr. Gülümser Heper İlk, Orta ve Lise Eğitimini Sivas'ta tamamladı. Prof. Dr. Gülümser Heper Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Aynı Üniversitede İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. Sivas'ta Kronik Böbrek Hastalıkları Derneğini kurdu ve başkanlığını yürüttü. Prof. Dr. Gülümser Heper 1992'de İç Hastalıkları Uzmanı oldu. 1993'de Kardiyoloji Kliniğinde Kardiyoloji İhtisasına başladı. 2003 yılında Kardiyoloji Doçenti, 2008'de Profesör oldu.

2011 de AİBÜ Kardiyoloji Bölümünden ayrıldı ve Ankara'da bir özel hastanede çalıştı. 1993'den itibaren Girişimsel ve Klinik Kardiyolog olarak çalışmaktadır. AİBÜ bir dönem Rektörlüğü'nün talebi üzerine Kardiyak Rehabilitasyon Hastanesi Projesi yaptı. Dünyada ve Türkiye'de Koruyucu Sağlık Sistemi Politikalarının yerleştirilmesi amaçlı halkımıza, hekimlere ve çeşitli sivil toplum örgütlerine sunumlar gerçekleştirdi. Doç. Dr. Abdüllatif Şener'in kurduğu Türkiye Partisinin kurucu üyesi ve MKYK üyeliğini de yapmış olup partinin Sağlık Programlarının oluşmasında öncülük etti.

Bir dönem CHP Şırnak Belediye Başkan Adayı olan Gülümser Heper, sistemi eleştirdiği için hem üniversiteden hem de CHP'den atıldığını açıkladı.

Şu anda ülkemizde yerleşmiş sağlık sisteminin ve politikaların eleştirildiği ve halkçı sağlık politikalarının sınırlarının belirlendiği kolektif bir çalışma olan "Tıp Bu Değil 1 ve 2" isimli kitapta iki bölümüm mevcuttur. İnceleme halinde "Ben, İbni Sina" isimli bir kurgu romanı mevcuttur.

İnternet Gazeteciliği yapan bazı gazetelerin yazarları arasında düzenli siyasi makaleler yazmakta.

Şuan da Okan Hastanesinin Kardiyoloji bölümünde doktorluk yapmakta olan Prof. Dr. Gülümser Heper bir çocuk annesidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gülümser Heper Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title