Haberler

Gülten Kaya'dan Ahmet Kaya Şarkısı Okumak İsteyen Ortaç'a Sert Cevap

Güncelleme:

Serdar Ortaç, "Ahmet Kaya'dan sesime uyacak bir şarkı bulursam yeni albümüme okuyabilirim" dedi. Gülten Kaya ise bu sözlere, "Gündemim dahi olamaz" diye cevap verdi.

Magazin Gazetecileri Derneği'nin 1999 yılında düzenlenen gecesinde sahneye çıkarak ödül alan Ahmet Kaya, şarkısına Kürtçe klip hazırlayacağını açıklayınca aralarında Serdar Ortaç'ın da bulunduğu bir grup tarafından protesto edilmişti. Kaya'ya tepkiler artmış, üzerine çatal bıçak fırlatanlar olmuştu. Yıllar sonra pişmanlığını her fırsatta dile getiren Serdar Ortaç, 15 yıl önce Paris'te yaşama veda eden Ahmet Kaya'nın şarkılarını okuyabileceğini söyledi.

"BİR DAHA MI, ASLA"

Etiler'de önceki akşam dostlarıyla bir araya gelen Ortaç, "Sesimin uyacağı bir Ahmet Kaya şarkısını yeni projelerde okumak isterim. Geçmişte yaptığım şey için defalarca pişmanlığımı ifade etmiştim. Bugünkü aklım olsa kesinlikle öyle bir şey yapmam" diye konuştu.

GÜLTEN KAYA: GÜNDEMİM DAHİ OLAMAZ

Ortaç'ın açıklamasını HT MAGAZİN'den öğrenen Gülten Kaya'nın tepkisi ise çok netti: "Aman lütfen! Dünyada neler oluyor. Beni bunlarla uğraştırmayın. Gündemim dahi olamaz."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Gülten Kaya Ahmet Kaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (25)

ALİ:

AHMET KAYA DA TAYYİP SAYESİNDE ADAM OLDU. HAVALANDI ÇEVRESİ.

15
61
yanıtYanıtla
lammam:

sen kimsin ki gündemin ne olsun senin. . tırrık

8
39
yanıtYanıtla
ismi lazım değil:

bu yorum YAZAN insanlar hepsi salakkkkkkkkkkkkkkkkk ahmet kayA KURBAN OLUN

34
10
yanıtYanıtla
DD:

Ahmet kaya Lehine konusanlar, Hepinizinde en cok dinledigi müzik Ahmet kayadir eminim bundan,

35
3
yanıtYanıtla
yeşil:

hala ahmet kaya diyor bırak vatan hainini gerilla pkk geriillayı askerle bir tutan hain o

9
29
yanıtYanıtla
pusatMobil-ANDROID:

hainin ne şarkısını dinlerim nede söylerim

4
34
yanıtYanıtla
SAYİME KOÇ:

KARAKTERSİZ İNSANSIN SEN SERDAR ORTAÇ

32
5
yanıtYanıtla
aaaaaaaa:

serdar olum napacaksın vatan hainlerinin şarkısını sen kendi şarkılarını söyle. .

13
15
yanıtYanıtla
koylu:

la donek serdar ortac yamilma sanami dusdu satilmislarin sargisini okumak

8
15
yanıtYanıtla
cemal:

köylü sende serdar gibisin galiba

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title