Haberler

    Gülşen'in 20 bin liralık sahne tarzı

    Güncelleme:

    Gülşen, geçtiğimiz akşam Jolly Joker Alaçatı'da dinleyicileriyle buluştu.

    Gülşen, geçtiğimiz akşam Jolly Joker Alaçatı'da dinleyicileriyle buluştu. Son dönemde sahne kostümleriyle sık sık gündeme gelen ünlü popçu, bu kez göbek ve göğüs dekolteli bir seçim yaptı.

    Etek: Christopher Esber - 5.250 TL

    Küpe: Paco Rabanne - 2000 TL

    Bluz: Christopher Esber - 3.900 TL

    Ayakkabı: Bottega Veneta - 8.750 TL

    Beşi Bir Yerde

    Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi "Sadakatsiz"de Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, yaz tatiline devam ediyor. Ünlü oyuncu, tatil pozlarını önceki gün Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı. Barış Arduç'la rol aldığı reklam filmiyle de ses getiren Sezen, mayokinili beş fotoğrafını "Seçemedim, bakınız beşi bir yerde, hangisi?" notuyla sevenlerinin beğenisine sundu. Fotoğraflara oyuncunun hayranlarından "Güzellik", "Hepsini çok beğendim" şeklinde övgü dolu yorumlar geldi.

    Kızlarını gezdirdi

    Başakşehir'in başarılı file bekçisi Volkan Babacan, eşi Hilal Babacan ile kızları Ayşe ve Bade'yle birlikte hafta sonu Bebek'te görüntülendi. Çocuklarını parka getirerek keyif dolu zaman geçiren Babacan çifti, daha sonra Boğaz'a nazır bir mekana geçerek yemek yedi. (Sayit DURMAZ)

    Kız kıza tatil

    Yeliz Şar, arkadaşlarıyla birlikte tatile çıktı. Bir süredir setlerden uzak kalan oyuncu, aradaki boşluğu tatil yaparak değerlendirdi. Kız arkadaşlarıyla birlikte Bodrum Yalıkavak'a giden Şar, beach'te objektiflere de poz verdi.

    Sporu parka taşıdı

    Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Edvina Sponza, önceki gün müdavimi olduğu Bebek'te görüntülendi. Bebek Parkı'nda spor eğitmeni eşliğinde spor yapan Sponza, gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark etmesiyle utangaç tavırlar sergiledi. Sponza, bir saat süren sporundan sonra evinin yolunu tuttu. (Sayit DURMAZ)

    Favori bikinim

    Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile çıktığı Bodrum tatilinde çektirdiği bikinili fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaştı. Dilara Fındıkoğlu imzalı bir bikini giyen Subaşı, o kareleri "Şimdiye kadarki favori bikinim" notuyla yayınladı.

    Yeni sezonda ekrandayım

    Yasmin Erbil, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Yeni sezonda bir dizide rol alacağını açıklayan Erbil, oyunculuk alanında ilerlemek istediğini söyledi. Aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Aşçılık Bölümü'nde okuyan Erbil, "Zor da olsa oyunculuğun yanı sıra eğitimime de devam edeceğim" dedi.

    Moi'nin deniz keyfi

    Cansu Taşkın, yazın son günlerini Çeşme'de geçiriyor. Ünlü model önceki gün köpeği Moi ile plajdaydı. Bikini seçimiyle dikkat çeken Taşkın, köpeğini yüzdürürken objektife yansıdı.(Deniz BOY)

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Instagram Gülşen Erbil Bebek Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title