Haberler

Gülşen, Büyükkarıştıran 8. Gençlik ve Kültür Festivali'nde

Güncelleme:

Beldenin 21 senedir belediye başkanlığını yürüten Sayın Lütfü Karaman, etkinliklerle ilgili olarak "Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz Büyükkarıştıran Gençlik ve Kültür Festivalimiz de büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecek" dedi.

6000 kişinin ikamet ettiği Lüleburgaz'ın Büyükkarıştıran beldesi kültür, sanat ve sportif etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Büyükkarıştıran'ın 21 senelik Belediye Başkanı Lütfü Karaman, bugüne değin beldesinde pek çok önemli gelişime ve etkinliğe önderlik etti.

Mayıs ayında gerçekleşen anneler günü kutlamasında şarkıcı Hamiyet, Belediye Düğün Sarayı'nda halka bir araya gelerek; şarkılarını söyledi. Büyük bir coşku içinde geçen konserde Hamiyet'in doğum günü de Belediye Başkanı Lütfü Karaman'ın pastalı sürprizi ile kutlandı.

8. Gençlik ve Kültür Festivali ve Gülşen Konseri

Her sene gerçekleştirilen ve gelenek halini alan Büyükkarıştıran Gençlik ve Kültür Festivali bu yıl 8.kez yapılacak. 16 Mayıs 2014 Cuma günü, saat 20.00'da Büyükkarıştıran Stadyumu'nda gerçekleşecek olan festival, pek çok sanatçıyı misafir etmeye hazırlanıyor. Büyük bir katılım olması beklenen festivalin ünlü konukları İmran Salkan ve Gülşen olacak. Büyükkarıştıran halkıyla festivalde buluşacak olan sanatçılar, onlara müzik ve eğlence dolu dakikalar geçirtecek.

Büyükkarıştıran beldesinin 21 senedir belediye başkanlığını gerçekleştiren Lütfü Karaman, 6000 kişilik bu küçük beldede pek çok etkinliğe imza atarak, belde halkı için sanat, spor ve kültürel faaliyetler düzenlemenin de hizmet tanımlarından biri olduğunu belirtiyor. "İşimiz Hizmet" sloganıyla yola çıkan Lütfü Karaman, kültürel faaliyetler, spor etkinlikleri, yurt içi ve yurt dışı kültür gezileri, sünnet şölenleri, altyapı ve üst yapı projelerinin yanı sıra özellikle her yıl geleneksel Gençlik ve Kültür Festivali ile belde sakinleri için sağlıklı, keyifli ve mutlu bir belde yaşamı yaratmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Halkına değer veren belediyecilik anlayışıyla verilen hizmetler ve yapılan etkinlikler büyük belediyelerine örnek olacak nitelikleriyle dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükkarıştıran Lütfü Karaman Lüleburgaz Gülşen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title