Haberler

Gülpınar: Mazlumun Hakkını Yiyenlerle Yol Yürüyemeyiz

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Kasım Ayı İl Danışma Meclisi'nde konuşan Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar: "Mazlumun hakkını yiyenlerle yol yürüyemeyiz" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Kasım Ayı İl Danışma Meclisi toplantısı GAPTEM toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ahmet Kaytan, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, teşkilat üyeleri ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. İl Başkan yardımcısı Erkan Sözen'in Divan Başkanlığına getirildiği il danışma toplantısı sabah saatlerinde başladı.

EĞİLMEZ: ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU

Danışma meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa'da yapılan 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının organizasyonunun çok başarılı geçtiğini söyledi. Bakanlar dahil herkesin kendisini telefonla arayarak başarılı organizasyon için teşekkürlerini ilettiklerini söyleyen Eğilmez, "Bu başarılı organizasyon herkese örnek oldu. Genel Merkezde bunu rapor haline getirmemizi istediler. Bunun için teşkilat Başkanımız Bekir Kan rapor yazmaya başladı. Bu organizasyonumuz gene merkez tarafında tüm teşkilatlara gönderilecek. 'örnek organizasyon' diye. Bu başarıda il ilçe teşkilatlarımız, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin emeği oldu. Emeği geçen tüm teşkilatlarımıza ve belediyelerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

GÜLPINAR: TARİH OLMAYA DEĞİL YAZMAYA GELDİK

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ise, siyasetin dürüstlük ve samimiyet istediğini vurgulayarak başladığı konuşmasında partilerinin yaptığı çalışmaları anlattı. Siyasetin hata kabul etmeyeceğini ifade eden Gülpınar, "Siyaset hata kabul etmez, siyaset dürüstlük, samimiyet ister. Biz mazlumun hakkını yiyenlerle yürüyemeyiz, biz mazlumun hakkını savunanlardan olacağız. İnşallah her alanda başarılı olmak zorundayız. Özellikle gençlerimize iyi örnek olmalıyız. İyi bir gençlik yetiştirmeliyiz. AK Parti olarak bizler tarih olmaya değil, tarih yazmaya geldik." diye konuştu.

Toplantı daha sonra basın kapalı devam etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Kasım Gülpınar YUSUF EĞİLMEZ Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title