Haberler

Boşanmak isteyen karısını bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Mersin'de boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklanan iki çocuk annesi yaşamını yitirdi.

Mersin'in Gülnar ilçesinde eşinden boşanmak isteyen iki çocuk annesi, kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, 2 çocuk annesi Hatice Kavak (36), pazar alışverişinden döndüğü sırada, Ulu Cami yakınında eşi Durmuş Ali Kavak'ın bıçaklı saldırısına uğradı. Ambulansla Gülnar Devlet Hastanesine kaldırılan Kavak, ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Silifke Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Boşanmak isteyen karısını bıçaklayarak öldürdü

ÇOCUKLARI TABUTUN BAŞINDAN AYRILMADI

Polis ekiplerince suç aletiyle kısa sürede yakalanan zanlı ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hatice Kavak, Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Ayvalı Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi.

Cenaze töreni sırasında öldürülen genç kadının 2 oğlu uzun süre tabutun başından ayrılmazken, yakınları da gözyaşı döktü.Kavak'ın kocasından boşanmak istediği için saldırıya uğradığı iddia edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Gülnar Mersin Kavak Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (24)

İsimsiz:

Hiçbir erkek çocukların annesini öldürmez ama maalesef kanunlarımız tam bir kepazelik hep kadından yana zamanında bize kakalanan gavur yönetim şekliyle bu kadar olur bunada vatanı kurtardık dediler tabi yerseniz ALLAHI bırakmışlar ölüye tapıyorlar neyseki cehennem var

11
4
yanıtYanıtla
MErtcan:

Mesela öldürme cezasi ömür boyu hapis olsaydi bence insan ölmeyi yeglerdi ama maalesef ömür boyu cok nadiren veriliyor, illa idam olmasina gerek yok o idamdan beter zaten..

yanıt0
yanıt0
Ilyas:

Bana katilanlara tsk ederim.mesela 2000 yılından önce ve şimdiki zamana bakın ne kadar boşanmalar olmuş. Bide dizileri unutmayalım. Dizilerden geliyor bütün bu boşanmalar .

11
2
yanıtYanıtla
zorro:

insan öldürmek nedir ya. bunu yapanı aşmak lazim. birde erkeklere biraz hak verip çileden çıkmalarını engellememiz gerekiyo bence

5
5
yanıtYanıtla
:

Dinde hiç birşey zorunlu degil baktın olmuyor gidene yol vereceksin yazık degilmi hem kendi hayatını hem kadının hayatını bitirmek ve mazumlara ne olacak en cokta olan o yavrucaklara oluyor ne yazıkki

9
1
yanıtYanıtla
Abdullah:

İlyas bey katılıyorum size her 100 evliliğin 90 ı boşanmayla bitiyorsa vardır bu işte bir sıkıntı.kadını ilahlaştırıp erkeği köleleştirip yok etmeye çalışılıyor.

7
2
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

ILAHLASTIRMAK KÖLELESTİRMEK NEDİR ABDULLAH HER İKİ CİNSTE İNSAN DEĞİLMİ KARDEŞİM KİM KİMİ İSTEMEZSE İSTEMİYORSA ÇEKER GİDER HERKES YOLUNA SAPLANTI YOK KİMSE KİMSENİN MALI EŞYASI FALAN DEĞİL BUNU Bİ AŞALIM ARTIK BİR KADIN EŞİM. SEVGİLİM NİŞANLI HER NEYİMSE BENİ İSTEMİYORSA AYRILMAK İSTİYORSA YOLU AÇIK OLSUN GULE GÜLE BU KADAR BASİT NE ÖLDÜRMESİ NE ASMASI KESMESİ. NE CANİYİM NE SAPIK NE MANYAK NE SAPLANTILI BİR ŞİZOFREN .

yanıt2
yanıt0
Ilyas:

Boşanma moda olmuş

4
4
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

MODASI FALAN YOK KARDEŞİM ANLAŞAMİYORSA SEVGİ SAYGI İSTEK BİTMİŞ SEE KADIN YADA ERKEK FARK ETMEZ AYRILMAK İSTEYEBİLİR. EVLENMEK KADAR DOĞAL .

yanıt7
yanıt1
cem:

kadın köle değildir insandır mutlu değilse bunalıyorsa boşanabilir

yanıt9
yanıt4
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title