Haberler

Gülen Adam' Kemal Sunal, Expo 2016'da Yaşayacak

Türk Sineması'nın unutulmaz sanatçılarından Kemal Sunal'ın adı, EXPO 2016 Antalya sergi alanında ölümsüzleşti. Eşi Gül ve oğlu Ali Sunal, sergi alanına Kemal Sunal için çınar ağacı dikti.

Türkiye'nin ilk EXPO'su olan EXPO 2016 Antalya'da ünlüler ormanı projesinde, Türk sinemasının 'Gülen adam' lakaplı sanatçısı Kemal Sunal unutulmadı. 2000 yılında geçirdiği kalp krizi sonrası 55 yaşında yaşama veda eden Kemal Sunal için ailesi çınar ağacı dikti.

Gelecek yıl 23 Nisan tarihinde kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya'nın proje sunumunu izleyen Gül Sunal ile oğlu Ali Sunal, çalışmalara hayran kaldı. Daha sonra araçla sergi alanına geçen Gül Sunal, eşi Kemal Sunal'ın yanı sıra kendisi ve 2 çocuğu için de çınar ağacı ayrıldığını duyunca mutluluğu daha da katlandı.

Ağaçların gövdesine tek tek künyelerini takıp, kürekle toprak atan ve can suyu veren Gül Sunal, "Hakikaten çok heyecanlıyım çok da gurur duydum bundan. Böyle büyük bir organizasyonun, EXPO 2016'nın içinde ailece yer almak yine Kemal'in kanatları altında kelimelerle tarif edilecek bir duygu değil. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kendisi için çok güzel bir gün olduğunu söyleyen Gül Sunal, en sevdiği ağaçlardan biri olan çınar ağacını dikmenin ayrı bir sevinç olduğunu söyledi. Sunal, "İnşallah ölümsüz olur. Kemal ile birlikte biz de yıllarca yaşarız diye düşünüyorum. Bu bizi temsil ediyor çok güzel. Proje muhteşem. Bütün dünyada yapılan EXPO'ların en güçlüsü burada olacak diye düşünüyorum. En ince ayrıntısına kadar her şey düşünülmüş. Büyük bir heyecanla bekliyoruz."

Gül Sunal, ilk kez yan yana tüm aile fertleri adına bir ağaç diktiğini de özelikle vurguladı.

BEN BU ÇINARLA BÜYÜRÜM

Babası gibi oyuncu olan Ali Sunal da projeye hayran kaldığını vurguladı. Ali Sunal şunları söyledi:

"Hakikaten devasa, çok gösterişli çok hoş bir alan oluyor burası. Organizasyonun da annemin söylediği gibi bizim misafirperverliğimizle çok daha güzel olacağına inanıyorum. Görüntülerde nasıl bir organizasyon olacağı anlatılınca bile insanın tüyleri diken diken oluyor. İnsan gurur duyuyor ülkesiyle. Burada bu kadar güzel bir organizasyonun içine çok yakışır bir isim tabi Kemal Sunal. Çok sevdiği çınar ağacına adı veriliyor. Bu bizi duygulandırdı. Onun vesilesiyle bizim de çınar ağacımız oldu. Ben daha bir çınar değilim ama bu çınar fidanı beni temsil etsin. Ben de bu çınarla birlikte büyürüm. İşimde de ailemde de. Ağaca adımı verdim şimdi sıra bu yavru çınarla birlikte büyümekte". - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kemal Sunal Gül Sunal Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title