Haberler

GTA 6, detayları ve çıkış tarihine dair detaylar öne sürüldü

Güncelleme:

GTA 6 çıkış tarihi, GTA Online yaz güncellemesini ve yeni "Heist" hakkındaki bilgileri sızdıran site tarafından geçtiğimiz aylarda sızdırıldıktan sonra GTA 6 ne zaman çıkcak? sorusu büyük merak topladı. GTA 6 söylentileri: Vice City'e mi benzeyecek? GTA 6 hakkında son bilgiler haberimizin detaylarında. GTA 6 hakkında neler konuşuluyor?

Geçtiğimiz günde ortaya atılan bilinmeyen kaynaklara göre GTA 6, Miami'de geçecek ve Ekim 2023'te resmi olarak konsollara açılmış olacak. Reddit'te yapılan açıklamaya göre yeni GTA oyunu, Red Dead Redemption 2'ye benzer bir açık dünyaya sahip olacak. Bu öne çıkarılan sızıntı haber ilginç bir şekilde geçmişte ortaya çıkan bazı söylentileride içeriyor. Örnek verilecek olursa, bu yeni oyunun açık dünyası biraz daha dar fakat daha tempolu bir içerikle gelecek.

GTA 6 ÇIKAN İDDİALAR

Sızıntı haberlere göre GTA 6, çok daha gelişmiş bir yapak zekaya sahip olacak. Bununla birlikte, daha küçük fakat içerik ve etkileşimi daha fazla olan bir harita bulunacak. Bazı söylentilere göre oyunun gelecek sene oyunseverlere sunulmayı hedefliyordu fakat bu sızıntı haber ile birlikte GTA 6'nın 2023 yılının Ekim ayında çıkması ihtimali doğdu. Bu paylaşılan verilerin bir sızıntı haber olduğunu tabikiunutmamak gerek. Verilen kaynağın doğruluğu durumunda ise GTA 6 için oyunseverler biraz daha bekleyecek gibi gözüküyor. Şirket bir taraftan Red Dead Redemption'un remake versiyonu üzerinde durduğunu düşünürsek bu söylenen sızıntılar kulağa mantıklı gelebilecek durumda.

Bunların yanı sıra sızıntıya göre yeni GTA 6 öncelikli olarak konsollara gelecek ve bunun sonrasında sırasıyla PC ve online versiyonu modu oyunseverlerle buluşacak.Bunların yanı sıra başka bir bilgi oyunseverlerlepaylaşılmamış durumda. Rockstar, yeni nesil oyun konsolu için GTA 5'i güncellemeye çalışıyor ve online mod oyunlarına da yeni literatürler getirmek için yoğun mesai harcıyor. Bu sebepten ötürü GTA 6'nın yakın bir tarihte çıkmayacak olması olası gibi gözüküyor.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

GTA 6'nın çıkmasını beklerken GTA Online'a güncellemeler gelmeye devam ediyor. Online sürümünde oyuncular için güncellemeler gelse bile hikaye modunu oynayanlar GTA 6'nın çıkışını bekliyor. Rockstar ise yeni oyundan çok online sürümünün güncellemelerine odaklanıyor. Tabi bir de filme odaklanmaya başlıyor. GTA yıllar içerisinde popülerliğinden hiçbir şey kaybetmediği gibi her geçen gün kitlesini de artırmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title