Haberler

Göztepe, Ömer Şişmanoğlu ile İmza Aşamasına Geldi

SÜPER Lig'in yeni takımlarından Göztepe, Gaziantepspor'dan Ghillas, Gençlerbirliğin'den Selçuk, Bastia'dan Ngando, New Castle United'tan Gouffran, Kasımpaşa'dan Castro, Maccabi Tel Aviv'den Scarione, Beşiktaş'tan Enes ve Galatasaray'dan Sabri'yi renklerine bağlarken, son olarak...

SÜPER Lig'in yeni takımlarından Göztepe, Gaziantepspor'dan Ghillas, Gençlerbirliğin'den Selçuk, Bastia'dan Ngando, New Castle United'tan Gouffran, Kasımpaşa'dan Castro, Maccabi Tel Aviv'den Scarione, Beşiktaş'tan Enes ve Galatasaray'dan Sabri'yi renklerine bağlarken, son olarak Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Ömer Şişmanoğlu ile imza aşamasına geldi.

Teknik Direktör Tamer Tuna yaptığı açıklamada tecrübeli golcü ile uzun süredir görüşme halinde olduklarını hatırlatarak, "Transferde önemli mesafe katedildi. Ömer istediğim bir futbolcu. İmzalar atılma aşamasında" diye konuştu.

Sol bek ve stoper transferinde de sona yaklaştıklarını dile getiren Tuna, "Orta saha ve forveti kaliteli isimlerle doldurduk. Defansımıza da kaliteli isimleri getireceğiz" dedi.

TFF 1'inci Lig'de play off finali oynadıkları için transferde biraz geç kaldıklarını ancak bunun bir sorun olmadığını anlatan Tamer Tuna sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Kısa zamanda kadroyu toparladık. Normal sezonda şampiyonluk gelseydi daha rahat hareket edip, çalışmaları erkenden tamamlardık. Sonuçta planlar geç başladı ama her şey istediğimiz gibi işliyor." Göztepe'de Gouffran da Avusturya kampında takıma katıldı.

TEKLİF YAĞIYOR

Göztepe'nin yeni sezonda kadroda düşünmediği Gosso, Kobakhidze, Fuchs, Hakan Barış, Lokman, Fethi, Murat Akın, Fatih, Gökhan ve Canberk için teklif yağıyor. Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Gaziantepspor'un Gosso ve Hakan için sarı kırmızılılara resmi teklif götürdüğü öğrenilirken, Giresunspor'un da Murat Akın transferinde ısrarcı olduğu belirtildi.

Samsunspor'un daha önce görüşüp anlaşamadığı Gökhan Karadeniz'in transferini bitirmek üzere olduğu, Adanaspor'un ise geçen sezonun devre arasında sarı-kırmızılılara sattığı sol bek Canberk'i geri almaya çalıştığı ileri sürüldü. Daha önce Salim'i kiralayan 2'nci Lig'in yeni takımı Bodrumspor'un stoper Fatih'i kiralamak için girişimlere başladığı öğrenildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Şişmanoğlu Gaziantepspor Galatasaray Castle Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title