Haberler

Göztepe'den Aydınspor 1923'e Davet

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta haftanın maçı olan Göztepe- Aydınspor 1923 karşılaşmasına gitmesi İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu'nca yasaklanan Aydınspor 1923'lü taraftarlar, Göztepeli taraftarları yemekte ağırladı.

Göztepe Taraftarlar Derneği Başkanı Rıdvan Tekin ile Aydınspor 1923 taraftar grubu Asi Kankalar'ın liderlerinin bulunduğu yemekte deplasman yasağı protesto edildi.

Aydınspor 1923'ün eski yöneticisi Abdurahim Tikbaş'ın sahibi olduğu Ay Mendo Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Asi Kankalar tribün lideri Ahmet Koç, Asi Kankalar basın sözcüsü Ertan Öztürk, taraftarlar Aydın Açıkgöz, Veysel Özkan, Ali Kazbin Sobaşat ve Göztepe Taraftarlar Derneği Başkanı Rıdvan Tekin, Göztepeli taraftarlar Bülent Öztürk, Mehmet Satıcıöz ve Samet Yıldız katıldı.

Asi Kankalar Basın Sözcüsü Ertan Öztürk yaptığı açıklamada emniyetin taraftarı engellemesinin mümkün olmadığını söyledi. Öztürk, "Biz Göztepe maçını stadtan izlemek istiyorduk. Şehir olarak bu karşılaşmaya adapte olmuştuk. Olay çıkmasına tribün liderleri olarak izin vermeyecektik."dedi.

Göztepe Taraftarlar Derneği Başkanı Rıdvan Tekin 'de genç taraftarların sosyal medya üzerinden atıştığına ve olayların büyüdüğüne işaret etti. Deplasman yasağı uygulamasını 'TFF'nin yaptığı yanlış' olarak değerlendiren Tekin, "İzmir İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar yanlış. Emniyet izin verdiği takdirde Aydınspor 1923'lü taraftarları şeref tribününde ağırlayabiliriz" şeklinde konuştu.

Ay-Mendo tesislerinin işletmecisi Abdurahim Tikbaş ise Göztepeli taraftarlara incir hediye etti. Kulüp yöneticiliği sayesinde bir çok dost edindiğine dikkat çeken Tikbaş, "Sahadaki rekabet sahada kalmalı. Futbolun dostluk ve arkadaşlık getirdiğini bilen bir insanım. Artık taraftarlar bilinçli. Bizim tesis olarak kapımız Göztepeli ve diğer takım taraftarlarına her zaman açık"ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Ertan Öztürk İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title