Haberler

    Götze: Biz Dünya Şampiyonuyuz

    Almanya'nın İspanya'ya konuk olacağı maç öncesinde Mario Götze oldukça iddialı konuştu.

    Almanya'nın genç yıldızı Mario Götze, İspanya ile oynayacakları hazırlık maçının rövanş karşılaşması olmadığını söyledi.

    Almanya, Euro 2008'de finalde ve 2010 Dünya Kupası'nda yarı finalde İspanya'ya boyun eğmişti.

    Bu maçların geride kaldığını belirten Götze, "Bu dostluk maçının geçmişteki maçlarla bir bağı yok. Rövanş peşinde değiliz. Neyin rövanşı? Biz dünya şampiyonuyuz. Geçtiğimiz yıllarda dünya futbolunu domine etmiş elit bir takımla karşılaşmak güzel bir deneyim olacaktır." dedi.

    Teknik direktör Joachim Löw ise "Bu maçta iki takımın da önemli eksikleri var. Ancak bu durum diğer oyuncular için bir fırsat. Kararlı bir performans bekliyorum. Elbette savunmada tamamen farklı isimlerle oynamak sorun yaratabilir ama bu kabul edilebilir. Çok iyi bir yılı geride bırakıyoruz. 2014'ü mağlubiyetle kapatmak da istemiyoruz. Avrupa Şampiyonası'na kadar üzerine koymak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

    EURO 2016 elemeleriyle ilgili tüm haberler ve maç özetleri UEFA.com'da!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mario Götze İspanya Almanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title