Haberler

Görüntülü Haber) Nevin Gökçek, Şehit Ömer Halisdemir'in Mezarını Ziyaret Etti

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek, şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek, şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.

Nevin Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminde darbeci general Semih Terzi'yi öldüren şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Beldesi'nde oturan babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve annesi Fadimeana Halisdemir'in evine geldi. Aileye başsağlığı ve sabır dileyen Nevin Gökçek, anne ve baba ile birlikte kahraman askerin mezarına gitti. Gökçek, bir vatandaşın Medine'den getirdiği toprağı şehit Ömer Halisdemir'in kabrine birlikte serpti. Şehit astsubaya dua eden Gökçek, "İnşallah bizde onlara layık olarak vatanımızın milletimizin bölünmezliği için çalışırız. Bizi birbirimize düşürenlere fırsat vermeyiz. Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için, şehit verdiğiniz için sizlerle guru duyuyoruz Allah sizlere sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin" dedi. - Niğde

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melih Gökçek Nevin Gökçek Çukurkuyu Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title