Haberler

Hande Erçel ile Kerem Bürsin, yakayı fena ele verdi

Güncelleme:

Ünlü oyuncular Hande Erçel ve Kerem Bürsin, uzun süredir aşk iddiaları gündemi meşgul ediyordu. Rol aldıkları dizide yakınlaştıkları konuşulan ikili, iddiaları güçlendirecek görüntüyle magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

YAKALANMAMAK İÇİN AYRI ARABALARA BİNDİLER

Fox TV ekranlarının MF Yapım imzalı dizisi Sen Çal Kapımı'da rol alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, magazin kulislerinde dönen iddiaya göre güzel oyuncunun evinde geceyi birlikte geçirdi. Ancak sabah birlikte görüntü vermemek için ayrı ayrı arabalara binen ikili, kameralardan kaçamadı. Görüntünün paylaşılması sonrası aralarındaki aşk iddiaları daha da güçlenen Erçel ve Bürsin, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin, yakayı fena ele verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerem Bürsin Hande Erçel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (28)

Teacher:

Burdan bir öğretmen olarak sesleniyorum bu diziler gençlere kötü örnek oluyor. Oyunculuk da diplerde ,başroldeki erkek neden bu kadar kasıyor kendini sinema yaşamın biraz yansimasi olmali normal hayatta dakikalarca birbirinin yüzüne bakip konusmayan insanlar var mi? O kadar aptalca sahneler var ki hangi birini soylesem bilmiyorum.

23
13
yanıtYanıtla
STUDENT:

Bir öğrenci olarak söylüyorum. Haklısınız Hocam

yanıt5
yanıt1
Biri:

Bence cok haksizlik yapiliyor cok eglenceli bir dizi??????????

12
11
yanıtYanıtla
romantik dede:

profesyonellik işte bu. . ! rollerine konsantre olabilmek için yapmışlardır. . ! kısacası, yaniii, sanırsam önceden bi deneme filmi çekmişler. . !

18
3
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Merhaba tatlım

yanıt7
yanıt1
AA:

ULKE NEYLE MUCADELE EDIYOR SUNLARA BAK COK TA TIN.

17
2
yanıtYanıtla
BUNAK:

Gıskançlık yapma hüsnü

yanıt4
yanıt3
Hakan satı:

Bunların oynadığı dizileri izleyenlerin hakime açıyorum :)

11
8
yanıtYanıtla
TELESKOP:

Artik Turkce anlamak icin bir tercuman tutacagim her halde.

yanıt5
yanıt0
ebru:

bu kadın paytak yürüyüşü. korkunç sesiyle nasıl bu kadar beğeniliyor anlamıyorum

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title