Haberler

"Görüntülerdeki beyaz madde pudra şekeri" diyen Kürşat Ayvatoğlu'nun kanında uyuşturucu tespit edildi

Güncelleme:

Kürşat Ayvatoğlu isimli şahsın, geçtiğimiz mart ayında sosyal medyaya yansıyan görüntülerinde lüks aracında uyuşturucu madde kullandığı öne sürülmüştü. Olayın ardından gözaltına alınan Ayvatoğlu, "Görüntülerdeki beyaz madde pudra şekeri" diyerek kendini savundu. Kürşat Ayvatoğlu'ndan alınan kan, kıl ve idrar örnekleriyle ilgili inceleme raporu soruşturma dosyasına ulaştı. Ayvatoğlu'nun kanında uyuşturucu madde olduğu tespit edildi.

Kürşat Ayvatoğlu isimli şahsın geçtiğimiz mart ayında aracında çekilen görüntülerinde uyuşturucu kullandığı iddia edilmiş ve sosyal medyaya yansıyan olay, büyük infiale neden olmuştu. Ayvatoğlu, polisteki ifadesinde görüntülerdeki maddenin uyuşturucu değil, pudra şekeri olduğunu öne sürmüştü.

UYUŞTURUCU MADDE TESPİT EDİLDİ

DW Türkçe'den Alican Uludağ'ın haberine göre, Adli Tıp'ın gönderdiği raporda, Ayvatoğlu'ndan alınan kıl, kan ve idrar numunelerinde "uyuşturucu maddesi" tespit edildiği belirtildi. Savcılık, Ayvatoğlu hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlıyor.

"SANKİ UYUŞTURUCU KULLANIR GİBİ EĞLENİYORDUK"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alınan Ayvatoğlu'nun alınan ilk ifadesinde "Bu madde pudra şekeridir. Biz zaten arkadaş ortamında yabancı müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk. Bazen burundan sanki kokain çeker gibi bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Ancak bugüne kadar yapmış olduğum bu şekildeki şakaları kesinlikle videoya çekmedik. Zaten bu görüntünün de benim haberim olmadan çekildiği aşikârdır. Benim kesinlikle hayatım boyunca kokain maddesi kullanmadım" şeklindeki sözleri büyük yankı yaratmıştı.

GÖRÜNTÜLERİN ESKİ OLDUĞUNU SAVUNMUŞTU

Şüpheli Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Ancak kamuoyunun tepkisi üzerine Ayvatoğlu yeniden gözaltına alınmış ve bu kez ifadesinde kokain kullandığını kabul eden Ayvatoğlu, yakın dönemde uyuşturucu kullanmadığını öne sürmüş, görüntülerin 2 yıl öncesine ait olduğunu savunmuştu. Savcılık ise ev hapsi kararı verilen Ayvatoğlu'nun doğruyu söyleyip söylemediğini anlamak için kan, kıl ve idrar örnekleri aldırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Kaan KARAGOZ:

adamın sucu yok . KANDIRMISLARDIR bunu da nasılsa tüm parti kandırılmaya müsait. Digerleri salak saçma konusur , bunlar kandırılır. Ülke suriye afganlıya kalır . bunlar iyi günlerimiz

99
11
yanıtYanıtla
Tahir :

Bu ne saçma bir yorum. Kafayı yediniz sonunda :)

yanıt1
yanıt8
Çınar Saraç:

Maşallah sonuç çok erken çıkmış, pudra şekeri değil mi Vay canına

84
1
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Pudra şekeri bile bunlar yüzüden zamlandı, bir daha test yapsınlar belki pudra tozudur

69
2
yanıtYanıtla
Levent Aslan :

Yalan komple yalannnn, Kürşat abi öyle birşey yapmaz...... Tamamen İngiliz istihbaratının komplosu bu. Birisi testleri değiştirmiş olabilir.

12
26
yanıtYanıtla
Levent Aslan :

İroniyi anlamayanların burnuna tebeşir tozu kaçsın.

yanıt0
yanıt0
Uğur Duran:

Azıcık delikanlı olun be... Adam gibi çıkıp çektim de. ben uyuşturucu kullanıyorum de. komik duruma düşüyorsun böyle.

26
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bunlarda utanma duygusu yok insanlarin gözüne bakarak yalan söylemeyi meziyet olarak görüyorlar belli bir kesim alay edildigi kandirildigi asagilandigi halde bunlari alkisladiklari icin milletin tamamini saf ve aptal zannediyorlar önce pudra sekeri yalani sonra o görüntü iki yil öncesinin yalani tanyeli bile bunlar kadar iyi kiviramaz.

20
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Aha şimdi tezeği kepçe ile burnuna çeksin zor gelirse üstüne pudra şekeri döksün .. Devletin savcısı ile dalga geçmenin dayanılmaz ağırlığını ruhunda hisseder artık ..

8
1
yanıtYanıtla
corç:

ne uyuşturuucya benim din kardeşlerimin uyuşturucuyla işi olmaaaaaaaaaaZZZ olamaz!

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title