Haberler

Göründüğü Gibi Değilmiş! Angelina-Brad Çiftinin Çarpık Aile Yaşamı

Güncelleme:

Hollywood'un örnek çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin çarpık aile yaşantısının tüm detayları açığa çıktı. Çiftin sırlarla dolu yaşantısı peri masalından çok karabasanı andırıyor.

Bir dönem hangimiz 'Keşke Angeline Jolie beni de evlatlık alsa' demedik. Rüya çift boşanıyor ve görünen o ki davulun sesi gerçekten uzaktan hoş geliyor. Bıçaklarla oynayan, alkol içen, okula gitmeyen ve karşı cinsin kıyafetlerini giyen çocuklar… Hiç böyle hayal etmemiştik...

İşte Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin sırlarla dolu çekirdek ailesinin bir peri masalından çok karabasanı andıran gerçek yüzü...

ÇOCUKLARI İLGİNÇ BİR ORTAMDA BÜYÜYOR

DailyMail.com'un haberine göre Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin çocukları ilginç bir ortamda büyüyor. Altı çocuğun üçü evlatlık; Maddox 15, Paz 12, Zahara ise 11 yaşında. Çiftin üç tane de biyolojik çocuğu var; Siloh 10, Knox ve Vivienne adlı ikizler ise 8 yaşında.


"ÇOCUKLARIMI DÜZENLİ OLARAK DÖVÜYORUM"

Brad Pitt 2011 yılında verdiği bir röportajda çocuklarından bahsederken espri yaparak 'Çocuklarımı düzenli olarak dövüyorum. Sanırım işe yarıyor. Ve onları aç bırakıyorum.' demişti.

Brad Pitt katıldığı bir talkshowda evlatlık çocukları Pax'e bazı davranışları öğretmek için çocuğu bir ceza sandalyesine koyduklarını ve Pax'in de onlara inat olsun diye altını ıslattığını dile getirmişti.


IŞIKLAR SÖNENE KADAR KAOS DEVAM EDİYOR

Angelina Jolie çocuklarını düzenli olarak savaş bölgelerine götürüyor ve bunun çocukların gelişimi için faydalı olduğunu savunuyordu. Dışarıdan hayatları peri masalına benzese de, günlük yaşamlarında adeta bir kaos ortamı hakimdi.

Brad Pitt evlerinde sıradan bir sabahın kaosla başladığını ve gece olup ışıklar sönene kadar kaosun devam ettiğini belirtmişti.

Mutfakta çocuklarına hazırlayabildiği tek şeyin süt ve mısır gevreği olduğunu da belirten Angelina Jolie, beslenme sorununu ortadan kaldırmak için bir aşçı işe almayı ihmal etmemiş.


ÇOCUKLAR NORMAL BİR OKULA GİTMİYOR

Çifte yakın kaynaklar Maddox'ın 5 yıl önce Los Angeles'ta eğitim veren bir Fransız kolejine kaydolduğunu fakat buradaki eğitim serüveninin uzun sürmediğini belirtiyor. Çocukların hiçbiri normal bir okula gitmiyor ve evde öğrenim görüyor. Fakat son zamanlarda Angelina Jolie çocuklarının yaşıtlarıyla sosyalleşmesi gerektiğini düşünerek onlar için uygun bir okul arayışına koyulmuş.


SÜREKLİ KAVGA EDİP KÜFÜRLEŞİYORLAR

Çocukların eski dadılarından biri Touch dergisine Maddox ve Pax'in hiç iyi geçinemediğini ve sürekli kavga edip küfürleştiklerini anlatmıştı. Dadının anlattıklarına göre çocuklar Brad Pitt'in sözünü daha çok dinliyor fakat çiftin çocuklar üzerinde disiplin kurması imkansız. Brad Pitt çocuklara bağırıp kurallar koymaya çalışsa da, Angelina Jolie asla böyle bir disiplin çabası içerisine girmiyor.

Çiftin kızları Siloh, üç yaşından beri bir erkek gibi giyiniyor ve kendisine John adıyla hitap edilmesini istiyor.


"ÇOKTAN HANÇER ALDIM BİLE"

Maddox ise silahlara ve dövüş sanatlarına meraklı. Maddox henüz 6 yaşındayken annesi Angelina Jolie onun savaşa ve silahlara çok meraklı olduğunu gururla söylemiş ve anneler günü için ona bir makineli tüfek resmi hediye ettiğini anlatmıştı. "Annem beni 11-12 yaşındayken hançer almam için alışverişe götürmüştü ama ben Maddox'a çoktan hançer aldım bile" diyen Jolie bu davranışıyla örnek anne imajından sıyrılıyor.


Silahlara ve savaşa düşkün olan Maddox'un 8. yaş hediyesi ise Irak'ta bir göçmen kampına ziyaret! Tabii ki Maddox'un çılgınlıkları bunlarla sınırlı değil. Bir bakıcı Maddox henüz 9 yaşındayken şarap içtiğini ve evlerinin bahçesinde araba kullandığını söylüyor.


ÇOCUKLARLA İLGİLENMİYORLAR

Çifte yakın bir kaynak Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin çocukların bakımını tamamen bakıcılara bıraktıklarını, geceleri çocuklar ağladığında asla uyanmadıklarını ve gündüz rutinlerinde çocuklarla hiç ilgilenmediklerini söylüyor. Ve sık sık seyahat eden ailede çocuklar jet lag yaşadığında onları sakinleştirmek de pek kolay olmuyor.


Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti evde dinlenmenin mümkün olmadığını, sakinliğe ihtiyaç duyduklarında otel odası tutmak zorunda kaldıklarını birçok kez söylemişti. Çift birçok eve sahip olmasına rağmen Angelina Jolie sık sık otelde konaklıyordu.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Angelina Jolie Brad Pitt Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title