Haberler

Gören tanımakta güçlük çekiyor! Doğuş'un eski halinden eser kalmadı

Güncelleme:

Uzun zamandır ailesiyle birlikte gözlerden uzakta yaşayan Doğuş, sosyal medya hesabından paylaştığı karesi ile dikkat çekti. Beyazlayan saçları ve zayıflığı ile eski halinden eser kalmadığı görülen ünlü şarkıcı, görenleri şaşkına çevirdi.

Gamsız' ve 'Ben Sensiz Ne Yaparım?' gibi hit parçaların bulunduğu albümü ile bir döneme damgasını vuran Doğuş, 2014 yılında Azeri sunucu Xosqedem Hidayetqizi ile hayatını birleştirmiş, bu evliliğinden iki oğulları dünyaya gelmişti.

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Arda ve Arın adlı oğullarıyla birlikte gözlerden uzakta mutlu bir yaşam süren Doğuş, sosyal medya hesabından bir fotoğraf karesine yer verdi. Fotoğrafında iki çocuğu ile birlikte poz veren ünlü şarkıcının değişimi görenleri şaşırttı. Beyazlaşmış saçları ve değişen yüzüyle eski halinden eser kalamayan Doğuş'un bu halleri sosyal medyada gündem oldu.

Gören tanımakta güçlük çekiyor! Doğuş'un eski halinden eser kalmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Doğuş Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

mardinli:

2000 yılında Mardin''de askerlik yaptığın ne de gençtin oysaki. . senin de devrin bitti

4
12
yanıtYanıtla
d:

insanın doğasında nankörlük var. hamuru ekşi. BİR KEZ OLSUN DUYMADIM SOKAK ÇOÇUKLARI İÇİN YARDIM Düzenlediğini HAYIR İŞLEDİĞİNİ. YAZIK.

2
8
yanıtYanıtla
misafir:

sokak cocuklarina hukumet sahip cikmali

yanıt2
yanıt0
D:

İşte bizim sorunumuz bu kişiyi tanımadan olumlu ya da olumsuz işkembeden konuşup yazmak. bu arkadaş köprü altlarında yatan dı. tepkim neden o çocuklar için bir sembol olmadı. geldiği noktaya her kez gelemez

yanıt0
yanıt1
R1R0:

Batış. .

2
4
yanıtYanıtla
ZAMAN MAKİNESİ:

Zamanı durdurabilmek mümkün değil yıllar geçiyor. Orhan abime(Doğuş) sağlıklı mutu huzur dolu evlatları ailesiyle sevenleriyle beraber koca bir ömür geçirmesini dilerim. Hey gidi yıllar hey nasıl geçiyor su misali akıp geçiyor buarada benimde saçıma sakalıma beyazlar yıldız gibi serpildi demekki büyümüşüz sağlıcakla kalınız.

5
0
yanıtYanıtla
Behçet dede:

Benim gibi dede olmuşsun doğuş efendi

5
0
yanıtYanıtla
AJAN X:

ABİNİ UNUTTUN DOĞUŞ !!!! ABİN SENİ ÖZLÜYOR GİT BUL ONU

3
2
yanıtYanıtla
karşının taksisi:

vay orhan abi vay :P

4
0
yanıtYanıtla
tam romen:

romenler gibi olmuş özünde işte bu

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title