Haberler

Bir kadına cinsel içerikli görüntüler gönderen Rüzgar Mağden, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı

Güncelleme:

2. Sayfa programına bağlanan bir kadın, Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden'in bir arkadaşına cinsel içerikli video ve fotoğraflar gönderdiğini söyledi. Hakkındaki iddiaların ardından canlı yayına bağlanan Mağden, öfkeden deliye döndü.

Usta sanatçı Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşamaya başladı. İlişkileriyle kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düşen çiftten Mağden'in bir kadına cinsel içerikli görüntüler gönderdiği iddia edildi. Olay sonrası canlı yayına bağlanan Mağden, sinirlerine hakim olamayınca sesi yayından alındı.

"ARKADAŞIMA CİNSEL İÇERİKLİ FOTOĞRAF VE VİDEO GÖNDERDİ"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına bağlanan bir kadın; Rüzgar Mağden'in 2 sene önce Doğa isimli birinin hayatına girerek ona cinsel içerikli video ve fotoğraflar gönderip yakınlık kurmaya çalıştığını ve Doğa'nın evlenmek üzere olduğu kişiyle arasını açtığını söyledi. Yayına bağlanan kadın, aynı zamanda Rüzgar Mağden'in hasta ruhlu bir kişi olduğunu da iddia etti.

Gönül Yazar'ın sevgilisi hakkında şaşırtan iddia: Bir kadına cinsel içerikli görüntüler gönderdi

CANLI YAYINDA ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜ

Hakkındaki iddialardan sonra telefonla canlı yayına bağlanan Rüzgar Mağden, ise bir kadınla konuştuğunu ancak konuştuğu kişinin sahne bir fotoğraf üzerinden kendisiyle iletişim kurduğunu söyledi. Konuştuğu kadına cinsel içerikli görüntüler gönderdiğini kabul eden Mağden, Gönül Yazar'la aşk yaşamaya başladıktan sonra mutluluğunu elinden çalmak istediklerini iddia etti. Hakkındaki iddialardan sonra sinirlerine hakim olamayan ve öfkeden deliye dönen Mağden'in konuşmaları ise söylediklerinden dolayı canlı yayına verilmedi.

Gönül Yazar'ın sevgilisi hakkında şaşırtan iddia: Bir kadına cinsel içerikli görüntüler gönderdi

"GÖNÜL YAZAR'I KANDIRIYOR"

Mağden'in açıklamalarından sonra yeniden programa bağlanan kadın "Rüzgar Mağden arkadaşımı sosyal medya üzerinden taciz etti. 85 yaşındaki Gönül Yazar'ı da kandırıyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rüzgar Mağden Gönül Yazar Haberler

500

Yorumlar (17)

xxx:

Bu adam ya çok kurnaz yada çok hasta ruhlu. . . .

49
2
yanıtYanıtla
cd:

Onu bilemem de gönül yazar bunamış o kesin

yanıt11
yanıt3
MEZARCI:

YAV SİZE NEY ARKEDEŞ ALAN IRAZI VEREN IRAZI GERİSİNE NE DÜŞER GAYRIM

yanıt9
yanıt1
GADDAR:

Buldun tabii ki Gönül bacı gibi gencecik ve ZENGİN kızı, bırakmazsın peşini !!!

29
5
yanıtYanıtla
MSDS:

Tazecik yeni açmış gül goncası, ayakları sandalyeden yere yeni değdi ben şahidim . . ))

yanıt7
yanıt2
e yaani:

yahu kadın 85 yasında, daha ne kadar yaşayacak, bırakın son demlerinde öyle yada böyle mutlu olsun. gönül yazarın parasını yiyecekmiş, e yesiin ne yapacak gönül yazar parayı, alan razı satan razı size neeee!!!

15
0
yanıtYanıtla
angarali coban:

bu ölü sevici dürzüyü mezarliga yaklastirmamak lazim

9
2
yanıtYanıtla
MSDS:

Hurdaciii . . ))

7
4
yanıtYanıtla
birikedimi7:

BU DA ZERRİN ÖZER GİBİ ÇUVALLAYACAK

8
2
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ:

Tamam gönül hanım sizin özel hayatınız ama biraz daha yaşı ilerliyeni bulsaydınız. Ali ağaoğlu veya mehmet cengiz yaşınıza biraz yanaşmış kişilerdir

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title