Haberler

Gökhan Özen Alanya'da Hayranlarını Coşturdu

Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

The Arena NightClup'ta sahneye çıkan Türk pop müziği sanatçısı Gökhan Özen, yaklaşık 1000 kişinin izlediği konserine geçen yılın en çok dinlenen parçalarından 'Budala' adlı şarkısıyla başladı. Sahneye seyircilerin arasından geçerek çıkan genç sanatçıya dansçılar da eşlik etti.

ALANYALI SAYILIRIM

Konser sırasında hayranlarına seslenen Gökhan Özen, öğrencilik yıllarında her yaz Alanya'da tatil yaptığını söyledi. Alanya'nın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Gökhan Özen, "Öğrencilik yıllarımda tatillerimi hep Alanya'da geçirdim. Alanya Kalesi'ni, Dim Çayı'nı az gezmedim. Ben de biraz Alanyalı sayılırım" dedi.

YABANCILARI UNUTMADI

Konsere katılan turistleri de unutmayan Gökhan Özen, Elton John'un 'Sorry Seems to be the Hardest Word' adlı şarkısını onlar için seslendirdi. Konserin son bölümünde duygusal şarkılarına da yer veren Gökhan Özen, hayranlarının istediği parçaları da söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Özen Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title