Haberler

Gökhan Keser Türkiye Güzeli Sevgilisini, Başka Bir Türkiye Güzeliyle Aldattı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Gökhan Keser, 2013 Türkiye güzeli sevgilisi Rüveyda Öksüz'ü, başka bir Türkiye güzeliyle aldattı.

Eski Türkiye güzeli, oyuncu Rüveyda Öksüz ile şarkıcı Gökhan Keser'in birlikteliği sona erdi. Ayrılık nedeninin üçüncü kişi olduğu ve Keser'in, sevgilisi Öksüz'ü eski bir Türkiye güzeliyle aldattığı iddia edildi.

2013'TE TÜRKİYE GÜZELİ OLMUŞTU

Adını 2013 senesinde Miss Turkey yarışmasında aldığı birincilik derecesiyle duyuran Rüveyda Öksüz, daha sonra Endonezya'nın Bali Adası'ndaki Nusa Dua Kongre Sarayı'nda düzenlenen Dünya Güzellik Yarışması'na katılmıştı. Rüveyda Öksüz, dereceye giremeden döndüğü Türkiye'de oyunculuk sektörüne girmişti.

'GÖKHAN KESER GÖNLÜNÜ BAŞKA BİR GÜZELE KAPTIRDI' İDDİASI

Şarkıcı Gökhan Keser, uzun süredir Miss Turkey 2013 birincisi Rüveyda Öksüz ile birliktelik yaşıyordu. İkilinin ayrılık haberi magazin gündemine bomba etkisi yarattı.

Oyuncu ve model Rüveyda Öksüz'ün, Gökhan Keser'le nikah masasına oturmak isteyince ikilinin arasında iplerin koptuğu konuşuluyordu. Sözcü'de yer alan habere göre; ayrılık sonrası flaş bir iddia gündeme geldi. Ayrılığın asıl nedeninin Gökhan Keser'in kalbini başka bir güzele kaptırması olduğu öne sürüldü. Gökhan Keser'in kendisini aldattığını öğrenen eski Türkiye güzeli Rüveyda Öksüz, ünlü şarkıcı ile yollarını ayrılma kararı aldı. Gökhan Keser'in yeni sevgilisinin de eski bir Türkiye güzeli olduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Keser Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

CONI:

gokhan kim ?

17
2
yanıtYanıtla
PPPPP:

MİLLET SEVGILI BULAMAZ BUNUN GIBI HODUKLERDE BOYLE GUZEL SEVGILILERINI ALDATIYOR ADALETLI DUNYA IŞTE

14
1
yanıtYanıtla
Adamın Hakkını Yeme:

Kusura bakma ama adamında gideri var, parası var. o konuma gelen her erkek hödük olur. kızlarda böyle erkekleri sever. parası olan yakışıklı erkek. Kim ne yapsın kenar mahallede yaşayan parasız erkeği istediği kadar yakışıklı olsun. paran varsa sevgilin var. artık düzen bu. paran varsa istediğin kızla 3-5 ay takıl ayrıl zenginsin ya adın en fazla çapkın olur.

yanıt10
yanıt9
BİR DOST:

YÜZÜ GÜZELE 40 GÜNDE DOYARSIN, HUYU GÜZELE 40 YILDA DOYAMAZSIN. EVLENECEK ARKADAŞLARA BİR PEYGAMBER NASİHATİ; BİR KADIN 4 ŞEY İÇİN NİKAHLANIR, GÜZELLİĞİ, ZENGİNLİĞİ, SOYU VE GÜZEL AHLAKI. SİZ GÜZEL AHLAKI OLANI SEÇİN BUYURDU EFENDİMİZ. GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE GÜZELLİĞİ KENDİSİNE İMTİHAN OLUYOR BAŞINA BELA OLUYOR BÖYLELERİNİN. AKILLI OOOLLLL

11
2
yanıtYanıtla
DR ETHEM:

GÜZEL AHLAK KARABORSA BULABİLENE NE MUTLU

yanıt0
yanıt0
hakan guler:

ne yapsın çocuk bal yiyen baldan bıkar hergün fasulye hergün fasulye olurmu pilav yesin cacık yesin kebap yesin değilmi ya

5
7
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

ANKARA ABİDİNPAŞA SULARI NEDEN PASLI AKIYOR HERŞEY NEDEN BU KADAR PAHALI

5
7
yanıtYanıtla
DELİ MİDİR NEDİR:

Müptezel galiba. Her yere yazıyor.

yanıt6
yanıt0
putin:

kızın niyeti baştan beri yuva kurmak üzerine, ama bu sırığımızın derdi belli, daldan dala, ilişkide kızların çoğunun amacı evlenmek, o yüzden vay ilişki yaşadın sen benden önce diye artık hesap sormayı bırakın niyete bakın.

10
0
yanıtYanıtla
Aslan yürekMobil-IOS:

2019 un güzelini bekliyordur bu -:):)

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title