Haberler

Goias Başkanı: Erik Lima İçin Fenerbahçe ile Anlaştık

Güncelleme:

Brezilya Ligi ekiplerinden Goias'ın Başkanı, "Lima için Fenerbahçe'yle anlaştık. Lima ara transfer döneminde Türkiye'ye gidecek." dedi.

Moussa Sow'un satılmasından sonra Goias'ın 21 yaşındaki forveti Erik Lima'yı gündemine alan Fenerbahçe'nin transferi sonlandırdığı açıklandı.

Anlaşmaya varılan ancak belgeleri yetişmeyen Brezilyalı futbolcunun, bu sezonu Goias'ta geçireceği ve Brezilya Ligi'nin sonunda Fenerbahçe'ye katılacağı belirtildi.

SÖZLÜ OLARAK ANLAŞTIK

Goias Başkanı Rassi, "Erik Lima'nın transeri için Fenerbahçe ile sözlü olarak anlaşmaya vardık. Lima sene sonuna kadar bizimle kalacak. Transfer ücretinin yarısı şimdi, yarısı sene sonunda ödenecek" açıklamalarını yaptı.

Birkaç saat sonra ise genç oyuncu Fenerbahçe'nin Türkçe ve İngilizce hesaplarını takibe aldı.

Genç futbolcu ayrıca Fenerbahçe'nin Instagram hesabını da takibe aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Türkiye Lima Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (22)

Fb li Mobil-ANDROID:

yeter yaw bir fenerli olarak artık transfer yapmaktan midem bulandı kuscam valla.

35
10
yanıtYanıtla
sosyalistMobil-ANDROID:

cincon sabriyle burakla xelcukla yetinmeye devam etsin :D

23
5
yanıtYanıtla
şikeciler döndü:

bence hakem bülent yıldırım en iyi transferimiz. A. Yıldırız oyuncu almamalı artık. HAkemlerle yürürüz. Ayırca Diego gibi diğer oyuncularımıza da uçma hakem kandırma yere atlama dersleri verilmeli. Geçen sezon gibi hedef 1 milyon penaltı olmalı. GçGönül ve Potuk geöen sene iyi penaltı alıp emek hırsızlığı yapıyorlardıç Aynen devam.

3
23
yanıtYanıtla
Selam olsun..:

Gecen yili 3 kupayla kapatan takima bakiyorumda sponsor bile bulunmuyor.Gs ne yaparsa yapsin Fb nin golgesinde yasiyor.Fenerbahcenin Transferi kapatti demesi bile gundem oluyor.

22
3
yanıtYanıtla
takoz:

ezik fb ne kadar takoz varsa fb olmuş

yanıt2
yanıt18
SELAMLARRRR:

Kupanız varsa gelir alırız evinizde bile olsa

yanıt0
yanıt0
Malatyalı:

İnşallah Fenerbahçe bu kadar oyuncu alıyor da umarım Avrupa da başarılı olmasını bir Beşiktaşlı olarak isterim. Yazık yani ülkemizde o kadar yoksul insan varken böyle yapılması da doğru değil

18
5
yanıtYanıtla
tecessus:

Rıdvan Dilmen, sadece Kjaerin bonservisine 20 küsür milyon dolar dedi . Aziz Yıldırım tüm transfer ücretini, 47 milyon dolar dedi . Fifa uefa bir inceleme başlatsa iyi olacak . . .

3
20
yanıtYanıtla
19o7 ASKI:

cahil adam, 7. 65 milyon euroyu çevirip 20 milyon dolara mı denkledin :) aziz yıldırım bonservis ücretlerini açıkladı adamların yıllık maliyetini değil. 3 saatlik Aziz başkanın konuşmasından sadece 47 milyonumu aklında tuttun. Tekrar izle Başkanın konuşmalarını :D

yanıt0
yanıt0
sedat:

Fenere transfer değil takım ruhu gerek. Kadrosuna bakınca süper ama maçları zor kazanıyor. Fenerin bu kadroyla önüne gelene 3 cekmesi lazım.

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title