Haberler

Göğebakan'ı Dansözlü Anma Gecesine Ailesinden Tepki

Güncelleme:

Vefatının üzerinden 12 gün geçen ünlü sanatçı Murat Göğebakan için sanatçılar tarafından yapıldığı ileri sürülen dansözlü, şampanyalı anma gecesine aileden kınama geldi.

Ünlü sanatçı Murat Göğebakan kansere yenik düşerek hayatını kaybetmesinin üzerinden 12 gün geçtikten sonra sanatçılar tarafından bir otelde düzenlenen sözde anma gecesinde şampanya patlatılıp, halaylar çekilmesi ve dansöz oynatılması şaşkınlık ve tepkiyle karşılandı. Aysun Kaya, Ekin, Çılgın Sedat, Mustafa Uğur, Arel, Uğur Karakuş ve Yudum gibi ünlülerin katıldığı bildirilen sözde anma gecesiyle ilgili açıklama yapan aile, duyarsızlığa tepki gösterdi.

"AYIP ETMİŞLER"

Göğebakan'ın kardeşi Ferhat Göğebakan, "Bence ayıp etmişler. Bir ölünün arkasından bu benim ağabeyim olabilir başkası olabilir. Böyle bir anma töreni olmaz. Sanatçıları belki tanıyoruz belki tanımıyoruz, onların başına böyle bir şey gelse biz onlar gibi yapsak onlarda bizi kınardı. Eğer yapmışlarsa şöyle bir şey vardır. Bunların kuyruk acısı varmış demek ki. Eğer anma gecesi düzenliyorsan dansöz oynatılmaz, içki içilmez. Üzüldüm sadece çok üzüldüm. Orada kim vardı bilmiyorum. Bizim haberimiz yok. Bizim haberimiz olsa muhakkak katılırdık ağabeyim adına onu şereflendirirdik" dedi.

Göğebakan, ağabeyini toprağa koyduktan sonra geleneklerine ve inançlarına göre 40 gün müzik dinlemediklerini, kutlamalara katılmadıklarını, televizyon açmadıklarını hatırlatarak şöyle devam etti:

"HİÇBİRİ AĞABEYİMİN YANINDA DEĞİLDİ"

"1999'dan bu yana ağabeyimin yanındayım 31 Temmuz sabahına kadar ben böyle isimleri ne ağabeyimin yanında gördüm ne telefonda gördüm. Bu sanatçılardan hiç kimse hastaneye de gelmedi. Yapmış oldukları hareketi kınıyorum o da kendi ayıpları."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Göğebakan Aysun Kaya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

aybars aybars:

gün gelecek ölümü herkes tadacak ama bu şekilde olmaz.... sizler nasıl dostsunuz kendin inanmıyorsan ölenin inancına saygı duy fatiha oku dua et.....

22
1
yanıtYanıtla
Alipapa:

Ahlaksizca böyle bir davranis gösteren insanlar,aynisi basina gelmeden göcmezler bu dünyadan!

3
0
yanıtYanıtla
ESİN:

gündüzlerimiz gecelerimize ,gecelerimizde zehire karıştı, kaç gündür akıttığımız gözyaşına ALLAH şahit,, üstüne birde bunların bu yaptıkları yazıklar olsun .. keşke bu yapılan anma gecesi hiiççç yayınlanmasydı da bizde bu kadar üzülmeseydik

2
0
yanıtYanıtla
ESİN:

MURAT GÖĞEAKAN VEFATINDAN BU GÜNE KADAR BELKİDE AİLESİNDEN FAZLA AĞLADIM:(( BUNLARADA YAZIKLAR OLSUN DIYORUM BIZIM ICIMIZIN ACISI HALA TAZEYKEN???

1
0
yanıtYanıtla
ESİN:

ALLAH ONLARI BILDIGI GIBI YAPSIN. RESMEN EŞŞEK BUNLAR YAAA

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title