Haberler

Gizemli Kazının Yapıldığı 'Kırmızı Ev' Yüzünden Mahalle Sakinleri Başka Yerlere Taşındı

Güncelleme:

Mersin'de özel harekat polislerinin gözetiminde yaklaşık 1 yıl kazılan 'kırmızı ev', hala gizemini koruyor. Kazanın çevredeki binalara zarar vermesinden dolayı vatandaşlar başka yerlere taşındı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde gizemli kazının yapıldığı 'kırmızı ev' kaderiyle baş başa bırakıldı.

SAHİBİ BULUNAMADI

82 Evler Mahallesi'nde bulunan müstakil bir evde, özel harekat polisleri gözetiminde yaklaşık 1 yıl süren gizemli kazı 9 ay önce sona ermiş ve alan kapatılmıştı. Kırmızı evin sahipleri ise henüz ortaya çıkmadı.

YAPILARDA HASAR OLUŞTU

Kazı alanının yakınında bulunan evlerin büyük bir kısmı zarar görmüş, binalarda içli, dışlı irili ufaklı çatlaklar oluşmuştu. Mahalle sakinleri kazı bittikten sonra çatlakların devam ettiğini, mağdur olduklarını, devlet yetkililerinden yardım beklediklerini söylüyor. Mahalle sakinleri basın mensuplarına konuşmaya çekinirken, mahallede sessizlik hakim, evin bulunduğu sokakta endişeli bekleyiş sürüyor.

"SOKAKLAR BOMBOŞ"

Kazı çalışması 9 ay evvel bitmesine rağmen vatandaşların mağduriyetinin giderilmediğini dile getiren ve kameraya konuşmayan vatandaşlar, çaresizlik içinde beklediklerini ifade ettiler. Kazı alanının yakınında bulunan evlerdeki çatlakların devam ettiği görüldü.

Tarsuslu vatandaşlardan Murat Gölge, "Buradaki evlerin büyük bir kısmı çatladı. Kazı bittikten sonra herhangi bir işlem yapılmadı. Mahalle halkı da burayı terk etmiş vaziyette. Evler ve sokaklar sessiz bir şekilde bomboş" dedi. Ufuk Aktan ise, "Burası bir süre önce yetkililer tarafından kazılmıştı. Mahalle halkı evleri boşaltmak zorunda kaldı. Gördüğünüz gibi mahallede yaşayan kimse yok. Ne olacak kimse bilmiyor" diye konuştu.

Gizemli Kazının Yapıldığı 'Kırmızı Ev' Yüzünden Mahalle Sakinleri Başka Yerlere Taşındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

82 Evler Mahallesi Tarsus Mersin 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (51)

KAAN:

POLİSİN OLDUĞU YERDE HUZUR OLMAZ

19
37
yanıtYanıtla
hopalı:

Hitlerin kayıp 300 ton altını orda bulundu almanya ile ters düşmemek için açıklanamadı oradan çıkarıldı yediemin olarak mehmet cengiz, e verildi 3. havalimanının temelinde saklanıyor 2023 çıkarılacak

40
4
yanıtYanıtla
DELiYiM DEDiM iNANMADINIZ:

VAYBE NELER OLUYOR NELER ALAVERE DALAVERE DEVLET MiLLET ELELE SARAYI GORHELE HOPALI HERGELE

yanıt15
yanıt6
SAĞ SALİM:

HANGİ POLİSİYE ROMANDAN ALINTI :))))

yanıt7
yanıt1
M.Y:

Akşam ateş suyunu fazla kaçırmışın kafan gitmiş ..

yanıt2
yanıt2
AHTAPOT HiLMi:

BiLALE SORUN O BiLiYOR

40
3
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

NELER OLDUĞUNU AÇIKLAMAYANLAR BİR GÜN GELECEK BÜL BÜL GİBİ ÖTECEKSİNİZ HALKIN BUNU BİLME HAKKINA SAYGILI OLUN YOKSA TARİH ÖNÜNDE HESAP VERECEKSİNİZ O KADARRRRRR

28
15
yanıtYanıtla
Adını Bilen Yazsın:

Sen kimsin ki devlet sana hesap versin. Devlet sırrı diye bir şey var. Açıklanacak bir şey olsa açıklarlar.

yanıt16
yanıt26
-.,,.:

bir parti secim zamani promasyon olarak halka bez torba dagitacakmis tabiki takdir edilmesi gereken bir durum ama niye secimlerde ve bu torbalarin maliyeti devlet kasasindanmi ödenecek ayrica cevre düsünülerek bez torbaya gecildi tabi buda olumlu bir karar ama niye poset basi 15 kurusu hükümet aliyor ve niye bu para cevre ve sehircilik bakanligi bütcesine veya belediyelere degilde saraya gidiyor bunu aciklasalar cok daha samimi ve dürüst olmazmi?

24
13
yanıtYanıtla
xxz:

nerden biliyon bu paranın saraya gittigini sallama bacım camur yapma

yanıt12
yanıt8
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title