Haberler

Gizem Özdilli Şener Özbayraklı'dan Özür Diledi

Güncelleme:

Bir dönem podyumların en çok aranılan modellerinden biri olan Gizem Özdilli Instagram hesabından Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'nın kendisine attığı mesajı yayınlamıştı. Özdilli, Şener Özbayraklı'dan özür diledi.

Manken Gizem Özdilli, kendisine Instagram'da 'Merhaba nasılsın?' diye mesaj atan Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'yı ifşa etmişti. Ünlü manken olayın aslını öğrenerek Şener Özbayraklı'dan özür diledi.

ŞENER ÖZBAYRAKLI'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Gizem Özdilli sosyal medya hesabında yayınladığı mesayla, "Arkadaslar Sener bey mesajin kendisinden gelmedigini ve ozrunu oletti ..ben de Fenerbahce camiasi ve kendisini uzduysem ozur dilerim..sevgiler" ifadelerini kullandı.

Gizem Özdilli Şener Özbayraklı'dan Özür Diledi

ÖZDİLLİ NE DEMİŞTİ?

Gizem Özdilli, kendisine instagram üzerinden "Merhaba nasılsın?" şeklinde mesaj atan Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'nın mesajını takipçileri ile paylaşarak, "Taniyormuş kırk yıllık arkaşımış gibi noluyooo" demişti.

Gizem Özdilli Şener Özbayraklı'dan Özür Diledi

Gizem Özdilli Şener Özbayraklı'dan Özür Diledi

Gizem Özdilli Şener Özbayraklı'dan Özür Diledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

akapeli:

devam dedigime bin pişmanım.

10
9
yanıtYanıtla
Samimi Bir Adam.:

Dünyanın en tehlikeli felsefesi kezbanizmdir. Ulan adam "merhaba, nasılsın" yazmış hemen ifşalamışsın, kezbansın kezban, bütün erkekler sana tapıyor zannediyorsun, bütün erkekler sana deliriyor zannediyorsun, bütün dünya etrafında dönüyor zannediyorsun. Ve bu kadar zannından daha da tehlikeli olanı sen bu ifşa olayını reklam için yapmış olman. Ne kadar kötü bir reklam çabası! Ne kadar kötü bir reklam çabası.

17
1
yanıtYanıtla
Ben de Böyle bir Delikanlıyım:

Gizem Özdilli birilerine özenmiş ben de bir ifşa yapayım demiş ama kezbanlığın çıtasını evereste taşımış farkında değil! Kızlar size söylüyorum bu gibi mesajlar normaldir sonrasındaki konuşma tarzı kişinin karakterini belirler bunu keşfetmekte tamamen size kalmış ama bu ezik kadın gibi kezbanlık yapmayın!

11
2
yanıtYanıtla
malcolm x:

şener kala kala sanamı kaldı.eline sallasa ellisi gelir çoçuğa nasıl olsa futbolcu hem efendi çoçukdur şener.......

9
1
yanıtYanıtla
TOPRAK5353:

PARADA ANLAŞMIŞLAR DEMEKKİ.

6
0
yanıtYanıtla
DARDANELSPORLU:

Şener in verilmiş sadakası varmış

5
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Azıcık ilgi görünce şımarık moduna giren kadın tipi

4
0
yanıtYanıtla
SARIŞIN FENERLİ:

ŞENER IYI AILE TERBIYESI GORMUS KARAKTERLİ BİR KİŞİLİK SENIN GIBI GEREKSİZ KADINLARLA VAKİT GEÇİRMEZ . . . BU ARADA ŞENER E DE GEÇMİŞ OLSUN DIYORUM . . . ALLAH MUHAFAZA YANİ :)

4
0
yanıtYanıtla
kivircik:

kadının dikkat çekmek için yaptığı çok belli sanki bana asılıyo izlenimi bırakmaya çalışmış :/

3
0
yanıtYanıtla
Timsah:

Bunun bir üstü Pert yahu ne işi var delikanlının bunla illa da Antika seversen git müzeye

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title