Haberler

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, "Bu kulübe zarar vermem, verdirtmem. Zarar vermeyeceğim için başkanlık yapamayacağım bir mevkide de durmamın bir anlamı yok" dedi.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, "Bu kulübe zarar vermem, verdirtmem. Zarar vermeyeceğim için başkanlık yapamayacağım bir mevkide de durmamın bir anlamı yok" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden yeşil-beyazlı kulübün başkanı Bozbağ, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kulübün maddi durumuyla ilgili Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Giresun Valisi Hasan Karahan ile görüşeceğini söyledi.

" Giresunspor'un armasını taşıyan evrakı yazdırıp, Giresunspor'un futbolcusuna, personeline parayı ödeyemeyip, burada başkanlık yapamam" diyen Mustafa Bozbağ, "Ben bu konuyu dramatize etmeye çalışmıyorum. Biz bu kulübü, bu noktaya tırnaklarımızla getirdik. Ben bu kulübe zarar vermem, verdirtmem. Zarar vermeyeceğim için başkanlık yapamayacağım bir mevkide de durmamın bir anlamı yok" ifadelerini kullandı.

Teknik heyetin yaptığı hataların Giresunspor Kulübü Yönetim Kurulu'nu ilgilendirdiğini dile getiren Bozbağ, "Biz hocaya gerekli uyarılarımızı, gördüğümüz eksikliklerini kendisiyle paylaştık. Hocamızın kişiliğinden, Giresunspor'a sevgisinden bir sıkıntımız yok ama futbolda bazı şeyler tutar tutmaz, bakarsınız, oturursunuz, medeni bir şekilde ayrılırsınız. Şu anda bizim öyle bir durumumuz söz konusu değil" diye konuştu.

" Deniz Çoban'a teşekkür ediyorum"

Bozbağ, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının ardından canlı yayında maçtaki hatalarıyla ilgili bazı açıklamalarda bulunan hakem Deniz Çoban'ın gerçekten çığır açtığını kaydederek, "Kendisine teşekkür ediyorum. Hakemler 'hakkınızı helal edin' dese Allah'ın affettiği kulu bizim affetmeme şansımız olmaz. Biz de şapkayı önümüze koyarız, hakem kardeşlerimizi bağrımıza basarız, bugüne kadar yaptığımız gibi" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Bozbağ Giresunspor Deniz Çoban Kerim Aksu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title