Haberler

Gezi Parkı İçin Kadıköy'de "Eylül'de Gel" Mitingi Yapılıyor

Güncelleme:

Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybedenler, çok sayıda sanatçının sahne aldığı "Adalet, Özgürlük ve Barış İçin Eylül'de Gel" mitinginde anıldı.

Gezi Parkı direnişinde hayatını kaybedenler, Kadıköy'de çok sayıda sanatçının sahne aldığı "Adalet, Özgürlük ve Barış İçin Eylül'de Gel" mitinginde anıldı Gezi Parkı direnişinde hayatını kaybedenler, Kadıköy'de çok sayıda sanatçının sahne aldığı "Adalet, Özgürlük ve Barış İçin Eylül'de Gel" mitinginde anıldı.

İstanbul Park Forumları tarafından Kadıköy'de düzenlenen ve on binlerce kişinin katıldığı "Adalet, Özgürlük ve Barış İçin Eylül'de Gel" mitinginde; Grup Yorum, Kardeş Türküler, Hayko Cepkin, Bulutsuzluk Özlemi, Marsis, Yeni Türkü, Cenk Taner, Ceylan Ertem ve Boğaziçi Caz Korosu sahne aldı. Direnişte hayatını kaybeden gençlerin ailelerinin de katıldığı mitingin başlangıcında Mehmet Ayvalıtaş, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Ali İsmail Korkmaz, Medeni Yıldırım ve Ahmet Atakan'ın isimlerinin okundu. Alanı dolduranların "Burada" yanıtının vermesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu. Sık sık "Her yer Taksim, her yer direniş", "Bu daha başlangıç, mücadeleye devam", "Faşizme inat, kardeşimsin Hrant", "Katil polis, Kadıköy'den defol" şeklinde sloganların atıldığı etkinlikte, geniş güvenlik önlemleri alındı. Alana girişte kurulan polis noktasında üst araması yapıldı. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title