Haberler

Germencik 2. Kültür ve Sanat Çalıştayı Başladı

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen Kültür ve Sanat Çalıştayının ikincisi kent meydanında yapılan organizasyon ve kokteyl ile açıldı.

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen Kültür ve Sanat Çalıştayının ikincisi kent meydanında yapılan organizasyon ve kokteyl ile açıldı.

Ege Sanat Platformu üyesi sanatçılarının katıldığı çalıştayda, 7'den 70'e herkes için etkinlikler 3 gün boyunca sürecek. 3 gün boyunca çeşitli yarışmalarla da Germencik'lilere süprizler hazırlayan Ege Sanat Platformu Üyeleri Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'a teşekkür ettiler. Sanatçılar "Geçtiğimiz yıl çok güzel bir atmosfer ile karşılaştık. Bu yılda çalıştayımızın amacına ulaşması için buradayız. Başkanımız üzerine düşeni fazlasıyla şimdiden yaptı. 3 gün boyunca görevi artık biz devraldık. Çalıştay Germencik için hayırlı olsun" dediler.

Çalıştayın açılışında Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Adem Toy, Germencik Milli eğitim Müdürü Nuri Yardımcı, idari erkan ve Germencik Belediyesi birim amirlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş ve okullardan gelen öğrenciler katıldı.

Kırım Tatarı ünlü ressam Hülya Gülmez'den kaymakam ve başkan Akın'a hediye

Kırım Tatarı ünlü ressam Hülya Gülmez, Başkan Akın'a Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın selamını getirdiğini söyledikten sonra Germencik Kaymakamı Ayhan Işık'a Türk Bayrağı hediye etti ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Akın, sanatçı Nurettin Ataman'ın maket belediye hizmet binasını inceledi

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın çalıştayda sanatçıların eserlerini ziyaret ederken, Belediye Hizmet Binasının minyatür halini işleyen sanatçı Nurettin Ataman'a yaptığı bu çalışmadan dolayı teşekkür etti. Bir süre bu minyatür maketi inceleyen Akın eser hakkına bilgileri Ege Sanat Platformu Sanatçısı Nurettin Ataman'dan aldı.

Başkan Akın "Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimizi çalıştayımızın Germencik için hayırlı olmasını diliyorum. Yaptığımız çeşitli etkinliklerle Sanatı ve Sanatçıyı Gelişmeye açık olan Germencik ile buluşturmaya devam edeceğiz. Kıymetli öğretmenlerimiz ve hemşerilerimiz adına buraya gelerek katılım sağlayan Sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Kültür Sanat Çalıştayı Germencik için hayırlı olsun. 3 gün boyunca tüm vatandaşlarımızı Kent Meydanı Kültür Evi önüne davet ediyorum" dedi.

Germencik 2. Kültür Sanat Çalıştayı 11 Mayıs'a kadar Germencik Kent Meydanında ziyaretçilerini bekliyor olacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Ataman Germencik Kırım Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title