Haberler

Lezzet Ustası Kadınlar Fatih'te yarıştı

Güncelleme:

Lezzet Ustası Kadınlar Fatih'te yarıştı İSTANBUL Fatih Belediyesi KARINCA Eğitim Birimi tarafından organize edilen "Lezzet Ustası Kadınlar" Yemek Yarışması'nda 138 kadın lezzetlerini yarıştırdı.

Lezzet Ustası Kadınlar Fatih'te yarıştı

İSTANBUL Fatih Belediyesi KARINCA Eğitim Birimi tarafından organize edilen "Lezzet Ustası Kadınlar" Yemek Yarışması'nda 138 kadın lezzetlerini yarıştırdı.

Fatih Belediyesi KARINCA Eğitim Birimi tarafından organize edilen "Lezzet Ustası Kadınlar" Yemek Yarışması Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. El açması börekler ve hamur tatlıları kategorilerinde yapılan yarışmaya 138 kadın katıldı. Şef Rüzgar Sünbül, Şef Hayri Altay, Şef Mehmet Fatih Kalaycıoğlu, Şef Sefa Sabırlı ve Şef Uğur Girdik yarışmada lezzetleri değerlendirdi. Ödül Töreni, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. 1'inciye 10 bin, 2'nciye 7 bin 500, 3'üncüye ise 5 bin TL para ödülü verildi.

"Herkes benim revanimi çok sever"

Yarışmacılardan Leyla Eriş, "Gün güzel geçiyor. Fındıkzade'de oturuyorum, revani tatlısı ile katıldım. İlk defa böyle bir yarışmaya katılıyorum. Herkes benim revanimi çok sever. Bende katılayım dedim. Herhangi bir iddiam yok, arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

"İddialıyım, lezzetime güveniyorum"

Sokak simitleri ile yarışmaya katılan Havva Yılmaz, "İddialıyım, sunumuma güveniyorum, lezzetime güveniyorum. Arkadaşlara başarılar diliyorum. Jürilerden olumlu, güzel tepkiler aldım. Hayırlısı diyelim. Buraya katılıp bu atmosferi yaşamak çok güzel bir duygu" dedi.

"Birinci olursam hayır yapacağım"

Hacer Müge Polat, "Çok güzel geçiyor, iddialıyım. Ben Arnavut Böreği ile katıldım. Yengem için katıldım yarışmaya. Birinci olursam onun hayrına hayır yapacağım kazandığım parayla" diye konuştu.

"Çok farklı börekler yiyoruz"

Yarışmanın jürilerden Şef Rüzgar Sünbül, "Hepsi annemiz, ablamız. Böreklerine bakıyoruz. Farklı alanlarda çok güzel yaptılar. Fatih'teyiz çok farklı börekler yiyoruz, ondan sonra tatlıya geçiyoruz. İki günden beri yoktu. Şimdi yiyoruz artık, bakalım neler olacak göreceğiz? Baktığımız zaman hepsi bizim annemiz. Biz şefler olarak hepimiz şef gözüyle olarak bakıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Fatih Belediyesi Fatih Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title