Haberler

Kocası tarafından öldürülen Seher'in yaşadığı mahalle sakinleri konuştu

Güncelleme:

Tuzla'da tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Seher Ç.'nin yaşadığı mahallenin sakinleri konuştu.

Tuzla'da tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Seher Ç.'nin yaşadığı mahallenin sakinleri konuştu.

Tuzla'da yaşayan Ceyhun Ç, tartıştığı eşi Seher Ç.'yi bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli Ceyhun Ç., Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olaya ilişkin konuşan mahalle sakinlerinden Erkan Akgün, "Olay tartışma sonucu olmuş. Evde eşini bıçaklamış. Sabah saatlerinde önce tartışmışlar. Kadın olay yerinde vefat etmiş" dedi.

Emine Irmak isimli bir mahalle sakini, "Çok üzüldük ama bilmiyoruz, tanımıyorum da. Adam karısını öldürmüş. Ben de sonradan konuşurlarken duydum. Hiç bilgim yok" diye konuştu.

Dursun Akgün isimli bir vatandaş ise, "Cinayet olduğunu duyduk ama nasıl olduğunu biz de bilmiyoruz. Herhalde tartışma olmuş. Karısını bıçaklamış" dedi.

(Halit Arslan/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ceyhun Tuzla Genel Haberler

500

Yorumlar (1)

Songül:

Bilene gidip sormuyorlar yoldan geçene kamera uzatmak ne ya kadın 5yıldır mücadele veriyordu bakın soructurun kackere kalmış kadın sığınma evinde kaynanası kayın pederi gorumcesi 6 aylık hamileyken mosmor edene kadar nasıl dovduklerini. Tek dileğim çocukların çocuk esirgeme

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title