Haberler

İBB'nin tramvay çalışması vatandaşları çileden çıkardı

Güncelleme:

İBB'nin tramvay çalışması vatandaşları çileden çıkardı T4 Topkapı - Mescidiselam arası tramvay hattında yapılan bakım çalışması vatandaşlara zor anlar yaşattı Vatandaştan İBB'ye tepki: "Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki" İşe geç kaldıkları söyleyen vatandaşlar:...

İBB'nin tramvay çalışması vatandaşları çileden çıkardı

T4 Topkapı - Mescidiselam arası tramvay hattında yapılan bakım çalışması vatandaşlara zor anlar yaşattı

Vatandaştan İBB'ye tepki: "Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki"

İşe geç kaldıkları söyleyen vatandaşlar: "Ekrem İmamoğlu'ndan bu konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz, ya da bu insanları mağdur etmesin"

İSTANBUL - T4 Topkapı-Mescidiselam arası tramvay hattında yapılan bakım çalışması nedeniyle yolcular zor anlar yaşıyor. Bakım çalışması yapılan Topkapı-Şehitlik istasyonları arasında ise sabah işe giden vatandaşlar yoğun kalabalık nedeniyle çileden çıktı. İşe geç kaldığını söyleyen bir vatandaş, "Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki" diyerek İBB'ye tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi T4 Topkapı - Mescidiselam tramvay hattında başlatılan bakım çalışması nedeniyle toplu taşımayı kullanarak işlerine gitmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. 14 Kasım - 21 Kasım 2021 tarihleri arası sürecek bakım çalışması nedeniyle Topkapı durağına kadar gelen tramvay seferleri buradan sonra İETT otobüsleri ile aktarım yapılıyor.

Vatandaştan İBB'ye tepki: "Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki"

Çok beklediklerini ve izdiham olduğu için zor anlar yaşadığını söyleyen bir vatandaş, yoğunluk nedeniyle karışıklık yaşadığını söyledi.

Mağdur olduğunu söyleyen başka bir vatandaş işe, "Seferin ücretiz olması önemli değil. 3 kere de sinyal kesildi zaten. Bu çalışma sabah saatleri yerine akşam saatlerinde ya da hafta sonları yapılsa kimse mağdur olmaz. Bu çok büyük bir ayıptır. İşe gidiyorum yarım saat geç kaldım. İzin aldım. Bu aksamadan haberim yoktu. Böyle şeylerde Büyükşehirin mesaj atması, haber vermesi lazım. Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki" diye konuştu.

"Ekrem İmamoğlu bu insanları mağdur etmesin"

Başka bir vatandaş ise, "Tramvaya bindik bir şey söylenmedi. Bakım olduğu söyleniyor. İşlerine ne zor şartlarda gidiyoruz. Bir yerde yürüyen merdivenler çalışmıyor. Tasarruf modundaymış. Ekrem İmamoğlu'ndan bu konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz. ya da bu insanları mağdur etmesin. Buradan otobüsle aktarma yapıyoruz. Nerden nasıl gideceksek. Ulaşım felç olmuş durumda. Biz bu konulardan şikayetçiyiz. Hiç memnun değiliz halk olarak" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title