Haberler

Klasik otomobil tutkunları Cumhuriyet Rallisi'nde bir araya geldi

Güncelleme:

Klasik otomobil tutkunları Cumhuriyet Rallisi'nde bir araya geldi Cumhuriyet Rallisi'nde kadın yarışmacılar dikkat çekti Cumhuriyetin kuruluşunun 98'inci yıl dönümü anısına, Mercedes-Benz ana sponsorluğunda, Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Rallisi başladı.

Klasik otomobil tutkunları Cumhuriyet Rallisi'nde bir araya geldi

Cumhuriyet Rallisi'nde kadın yarışmacılar dikkat çekti

İSTANBUL - Cumhuriyetin kuruluşunun 98'inci yıl dönümü anısına, Mercedes-Benz ana sponsorluğunda, Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Rallisi başladı.

Klasik otomobil tutkunlarını bir araya getirecek Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi, Çırağan Palace Kempinski İstanbul'da başladı. 350 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilecek ralli 3 gün boyunca klasik otomobil tutkunlarını bir araya getirecek. Rallide en yaşlısı 1952 model 'Mercedes-Benz 220', en genci 1989 model 'Mercedes-Benz 300 SL' olmak üzere, 68 adet söz konusu markanın otomobillerinin yer alacağı organizasyona toplam 125 otomobil kayıt yaptırdı. Ayrıca rallide 105 kadın yarışmacı yer alıyor.

Klasik otomobiller ile görsel şölen

Klasik otomobil sevenlerin ve sahiplerinin ilgiyle takip ettiği Cumhuriyet Rallisi, İstanbul yollarında nostalji rüzgarı estirecek. Aralarında otomotiv sektörünün önde gelen isimleri, klasik otomobil sahipleri ve koleksiyonerleri, müze sahipleri, sanatçılar ve iş dünyasından isimlerin bulunduğu Klasik Otomobil Kulübü üyeleri birbirinden özel otomobilleriyle bu ralliye katılacak.

"Cumhuriyet Rallisi'nde 105 kadın yarışmacımız var"

Cumhuriyetimizin 98'inci yılını kutlayarak sözlerine başlayan Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, "Sözlerime başlamadan önce Cumhuriyetimizin 98'inci yılını kutlamak istiyorum. Bu güzel günde Klasik Otomobil Kulübü ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Rallisi bize ayrı bir keyif sunuyor. Bugün burada 125 klasik otomobil ile birlikte yer alıyoruz. 125 klasik otomobil start alırken, içinde 105 kadın yarışmacımız bulunuyor. Her aracımızda en az iki kişi var. Bizim için bütün klasik otomobilleri bir araya getirmek bu coşkuyu hep birlikte yaşamak ayrı bir gurur kaynağı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mercedes Benz Cumhuriyet İstanbul Genel Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title