Haberler

Erdek Mayın Filosu Komutanlığı Vatandaşları Ağırladı

Erdek Mayın Filosu Komutanlığı vatandaşları ağırladı Şehit Aileleri ve Gaziler mayın gemisinde öğle yemeği yediBALIKESİR - 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısı ile Erdek Mayın Filosu Komutanlığı kapılarını vatandaşa açtı.

Erdek Mayın Filosu Komutanlığı vatandaşları ağırladı

Şehit Aileleri ve Gaziler mayın gemisinde öğle yemeği yedi

BALIKESİR - 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısı ile Erdek Mayın Filosu Komutanlığı kapılarını vatandaşa açtı. Vatandaşlar, mayın müzesini gezip, mayın avlama gemilerini yakından tanırken; şehit aileleri ve gaziler Tuğamiral Ahmet Tunç Veyisoğlu ile yemek yedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısı ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Erdek Mayın Filosu Komutanlığı kapılarını açtı. Vatandaşlar, mayın gemilerini yakından göre fırsatı bulurken, şehit aileleri ve gaziler gemide öğle yemeği yedi. Programa Erdek Mayın Filosu Komutanı Tuğamiral Ahmet Tunç Veysioğlu, Garnizon Komutanı Deniz Albay Ateş Kalkan, Erdek Kaymakamı Hasan Erkal ve şehit aileleri katıldı. Yemekte Tuğamiral Veysioğlu'nun misafiri olan şehit aileleri ve gaziler gemi ile ilgili detaylı bilgi alırken, ziyaretten memnun olarak ayrıldı.

Ziyaret yaklaşık 2 saat süren seyir turu ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Çanakkale Zaferi Ahmet Tunç Erdek Genel Haberler

title