Haberler

Engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyeyle oyunu kullandı

Güncelleme:

İstanbul'da oy verme işlemi sürürken, engelli vatandaşlar da sandık başına gitti. Beşiktaş'ta tekerlekli sandalyeye ile oyunu kullanan Emel Sağlamova isimli, seçim sonuçlarının vatana hayırlı olmasını diledi.

Engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyeyle oyunu kullandı

İSTANBUL - İstanbul'da oy verme işlemi sürürken, engelli vatandaşlar da sandık başına gitti. Beşiktaş'ta tekerlekli sandalyeye ile oyunu kullanan Emel Sağlamova isimli, seçim sonuçlarının vatana hayırlı olmasını diledi.

Yerel seçimler çerçevesinde İstanbul'da oy verme işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Seçmenler sandık başına gitti. Engelli, yaşlı vatandaşlar da seçme hakkını kullandı. Emel Sağlamova isimli vatandaş ise tekerlekli sandalye ile Beşiktaş Lütfü Banak İlkokulu'na geldi. Sınıfın kapısında bir süre bekleyen Sağlamova, daha sonra 1243 No'lu sandıkta oyunu kullandı. Ardından konuşan Sağlamova, "Vatana millete devlete hayırlı olsun. Buraya gelirken hiç güçlük çekmedim geldim. Çok az bir sıra bekledim" dedi.

Bahçelievler Kudret Saraçoğlu Ortaokulu'na gelen yaşlı bir kadının ise güçlükle merdiveni çıktığı ardından tekerlekli sandalyeye alınarak oy kullanmaya gittiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Beşiktaş İstanbul Yerel Haberler Genel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title