Haberler

Denizli'de, Orman Yangınları ile Mücadele Toplantısı

Denizli'de, orman yangınları ile mücadele toplantısıDENİZLİ - Denizli'de 2017 yılında orman yangınlarıyla mücadele etmek amacıyla orman yangınlarıyla mücadele komisyon toplantısı yapıldı.

Denizli'de, orman yangınları ile mücadele toplantısı

DENİZLİ - Denizli'de 2017 yılında orman yangınlarıyla mücadele etmek amacıyla orman yangınlarıyla mücadele komisyon toplantısı yapıldı.

Denizli'de, özellikle yaz aylarından orman yangınlarıyla mücadele etmek amacıyla bir toplantı düzenlendi. 2017 yılı orman yangınlarıyla mücadele komisyon toplantısı Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleşti.

Denizli Orman Fidanlık Müdürlüğünde yapılan toplantıya Vali Ahmet Altıparmak'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız, 11. Tugay Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu ve daire başkanları ile kurum müdürleri katıldı. Toplantı öncesi, Vali Altıparmak yeni yapılan Denizli Orman Fidanlık Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak, Bölge Müdürü Korucu'dan bilgi aldı.

Fidanlıktaki incelemenin ardından toplantıya geçen katılımcılar, toplantıda ilk önce Denizli ve ilçelerinde çekilen 'Denizli İçin Söyle' isimli klip gösterildi.

Daha sonra Denizli Bölge müdürü Mustafa korucu bir sunum yaparak 2017 yılı orman yangınları açısından çok iyi neticeler veren bir yıl olması temennisinde bulundu.

Bölge olarak yangınlarla maalesef karşı karşıya gelmekten kaçınmadığını belirten Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, bu yangınlara karşı önlem alınması gerektiğini vurguladı. Altıparmak, "Bununda en çok piknikçilerin ve anız yakanların çıkartmış olduğunu asıl sebebinin o olduğunu görüyoruz. Bunun dışında atılmış bir şişe de sebep verebilir, farklı nedenlerden de çıkabilir. Bu çerçevede nelerle karşılaşabileceğiz diye bunların tedbirlerini alacağız. Aldığımız tedbirleri gözden geçireceğiz. Elimizdeki ekipmanlar nelerdir, potansiyelimiz nelerdir, kabiliyetimiz nelerdir bunlarla ilgili ihtimalleri değerlendireceğiz. Vatandaşlar piknik alanlarında, çöp dahi bırakmamaları özellikle cam şişe ve benzeri şeyleri kırmamaları, yasak alan olarak ilan ettiğimiz pikniğe yasakladığımız alanlara dikkat etmeleri, girmemeleri gerekir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ahmet Altıparmak Mustafa Korucu Mevlüt Demir Denizli Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title