Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, Esenyur'ta incelemelerde bulundu

Güncelleme:

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, Esenyur'ta incelemelerde bulundu "Vatandaşlarımıza sosyal desteklerimiz, yardımlarımız bugün itibari ile başlamış olacak" " Devletimiz yaraları sarmak için seferber olmuş durumda" Selin vurduğu Esenyurt'ta gelen AK Parti Genel Başkan...

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, Esenyur'ta incelemelerde bulundu

"Vatandaşlarımıza sosyal desteklerimiz, yardımlarımız bugün itibari ile başlamış olacak"

" Devletimiz yaraları sarmak için seferber olmuş durumda"

İSTANBUL - Selin vurduğu Esenyurt'ta gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Gereken tüm hasar tespit çalışmaları, yaraların sarılması ilk andan itibaren başladı. vatandaşlarımıza sosyal desteklerimiz sosyal yardımlarımız bugün itibari ile başlamış olacak. Devletimiz yaraları sarmak için seferber olmuş durumda" dedi.

Esenyurt Pınar Mahallesi'nde bugün öğlen saatlerinde aşırı yağışla birlikte meydana gelen sel baskınında birçok ev ve iş yerini su bastı. Evlerini ve iş yerlerini su basan vatandaşlar büyük zarara uğradı. Bugün de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya sel felaketinin yaşandığı yere gelerek ekiplerden bilgi alıp incelemelerde bulundu.

"Devletimiz yaraları sarmak için seferber olmuş durumda"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya," İstanbul'lumuz büyük bir doğal afetle karşı karşıya kaldı. Suriyeli olduğu söylenen bir misafirimiz hayatını kaybetti. Allah'tan rahmet diliyorum. Olayın ilk anından itibaren devletimiz tüm kurum ve kuruluşları ile birlikte intikal etti. Gereken tüm hasar tespit çalışmaları, yaraların sarılması ilk andan itibaren başladı. Bugün buradaki hasar çalışmaları titizlikle sürdürülecek ve vatandaşlarımıza sosyal desteklerimiz sosyal yardımlarımız bugün itibari ile başlamış olacak. Olayın ilk anından itibaren Cumhurbaşkanı yardımcımız, İç işleri bakanımız aile ve çalışma bakanımız olmak üzere ilgili bütün bakanlıklarımız burada koordinasyon halinde milletimizin yanında. Devletimiz yaraları sarmak için seferber olmuş durumda" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Fatma Betül Sayan Kaya Esenyurt AK Parti Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title