Haberler

5 Çöp Evden 38 Kamyon Çöp Çıktı

5 Çöp evden 38 kamyon çöp çıktı Antalya'nın Alanya ilçesinde hurda malzemelerin bulunduğu 5 çöp evden kepçe yardımıyla 38 kamyon dolusu çöp çıktıANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde görüntü ve çevre kirliliğine yol açan hurda malzemelerin bulunduğu 5 çöp ev boşaltıldı.

5 Çöp evden 38 kamyon çöp çıktı

Antalya'nın Alanya ilçesinde hurda malzemelerin bulunduğu 5 çöp evden kepçe yardımıyla 38 kamyon dolusu çöp çıktı

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde görüntü ve çevre kirliliğine yol açan hurda malzemelerin bulunduğu 5 çöp ev boşaltıldı. Ekipler, kepçe yardımıyla 5 evden çıkardığı 38 kamyon dolusu çöpleri taşıdı.

Çevre sakinlerinin şikayeti ile yazılı ve sözlü uyarıların dikkate alınmaması üzerine Alanya Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri emniyet güçlerinin desteğiyle sabah saatlerinde daha önceden tespit ettikleri Tosmur Mahallesi'nde bulunan 5 çöp eve operasyon düzenledi. Operasyonda içerisi hurda malzemeler ve çöplerle doldurulan 5 evde çalışma yapan çok sayıda ekipler, 2 kepçe yardımıyla 38 kamyon çöp çıkardı. Çevreye aşırı derecede koku yaydığı belirlenen ve çevre sakinlerini aşırı derecede rahatsız ettiği tespit edilen evlerden boşaltma çalışması bittikten sonra çevrenin ilaçlamasının yapılacağı öğrenildi.

38 kamyon çöp ve hurda

Hurda malzemelerinin olduğu 5 evden 38 kamyon çöpün çıktığını aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, "Zabıta ekiplerimiz 1 ay önceden ilgili şahıslara bu evleri ve depoları boşaltmaları için sözlü ve yazılı uyarıları yaptı. Ancak, şahıslar çöpleri ve hurda malzemelerini kaldırmadı. Mahallede yaşayan vatandaşlarımız bu çöp kokusundan ciddi anlamda rahatsız oluyorlardı. Çevre kirliliğine de yol açan bu çöpleri ekiplerimiz bugün temizledi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Antalya Tosmur Alanya Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title