Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti 23. dönem Bingöl milletvekilli olan Feyzi Berdibek, AK Parti'den tekrar milletvekili olmak için aday adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti 23. dönem Bingöl milletvekilli olan Feyzi Berdibek, AK Parti'den tekrar milletvekili olmak için aday adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti Bingöl İl Başkanlığına gelen Berdibek, parti binası önünde bir grup genç tarafından sloganlar eşliğinde karşılandı.

Parti binasında başvuru öncesi bir konuşma yapan Berdibek, milletvekilliğin rahat bir meslek, rahat bir hizmet anlayışı olmadığını belirterek, milletvekilliğin veballik isteyen bir konu olduğunu söyledi.

"Ben bu memlekette 10 bin oy aldığım zaman, 100 bin insanın vekaletiyle beni meclise gönderdiğiniz zaman orada bana bir sorumluluk veriyorsunuz" diyen Berdibek, şunları kaydetti:

"Kapım da gönlümde sizlere her zaman açıktır. Ben her zaman halkla beraber olmaktan şeref duymuşumdur. Ben halkımın gönül elçisiyim. Bunu her fırsatta söyledim ve yaşamım boyunca da devam ettireceğim. Hükümetin yaptığı hizmetler takdire şayandır. Hizmetler anlatmakla bitmez. Bu ten bu bedende kaldıkça, ben yaşamımın tamamını Bingöllülere adamaya hazırım. Kamuoyu adaylık için ne derse, bizim başımızın, gözümüzün üzerinde yeri var. Kamuoyu kimi gösterir, kimi isterse biz de o adamın emrinde olmaktan şeref duyarız. Biz de bu vesileyle aday adayı olmaya karar verdik."

Berdibek, yaptığı konuşmanın ardından aday adaylık dosyasını il teşkilatına sundu.

Kaynak: AA / Yerel

Feyzi Berdibek Ak Parti Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title