Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, hükümetin kırsal alanlarda önemli hizmetler yaptığını, millet için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, hükümetin kırsal alanlarda önemli hizmetler yaptığını, millet için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Seçim çalışmalarına Aliağa ilçesinde sürdüren Sürekli, köy ziyaretlerinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, partisinin kırsalda yaşamını sürdürenlere temel hizmetlerin ulaştırılması, yaşam kalitelerinin artırılması ve kırsal yaşamın korunarak geliştirilmesi konusunda hassas davrandığını söyledi.

Kırsal altyapıyı geliştirmek ve kalkınmayı sağlamak amacıyla çeşitli projeler geliştirdiklerini dile getiren Sürekli, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük kırsal altyapı hamlesini başlattık" ifadesini kullandı.

Kaya:  "Terör örgütü en fazla Kürtlere eziyet ediyor"

Seçim çalışmalarına Foça ilçesinde devam eden AK Parti İzmir Milletvekili adayı Tansu Kaya, Kozbeyli Mahallesi'nde Erzurumlularla bir araya gelerek partisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Burada konuşan Kaya, çözüm sürecini sona erdiren bölücü terör örgütü PKK'nın bugüne kadar Doğu'da hep Kürt köylerini yaktığını belirterek, terör örgütünün en fazla Kürt halkına eziyet ettiğini kaydetti.

Türkiye'nin çözüm sürecinde bugüne kadar göstermiş olduğu iyi niyet elinin Kürt vatandaşlar tarafından karşılık bulduğunu anlatan Kaya, "Hakkari Yüksekova'da yaşayan Kürt vatandaşlarımız artık PKK'dan bıktığını göstermek için eline Türk bayrağı alarak 'Kahrolsun PKK' diye sloganlar atıyor. Çözüm süreci aynı zamanda 120 aşiretin bir araya gelerek, 'Biz PKK'dan değiliz PKK bizden değildir, biz artık bunu istemiyoruz' demesine sebep olmuştur" diye konuştu.

Kalkan: "Cevabımızı 1 Kasım'da sandıkta vereceğiz"

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Necip Kalkan, Türkiye'nin 13 yıllık AK Parti iktidarında yaşamış olduğu değişim ve gelişimin bazı güç odaklarını rahatsız ettiğini ifade etti.

Seçim çalışmaları kapsamında İzmir Gıda Çarşısı ve Balkan Anadolu Birliği üyeleriyle bir araya gelen Kalkan, kentin eski ihtişamını kaybettiğini ileri sürerek, İzmirlilerden AK Parti'yi tek başına iktidara getirmek için destek istedi.

Kalkan, "AK Parti iktidarı olarak dünyaya mal olan projeleri 13 yıllık iktidarımızda Türkiye'de hayata geçirdik. Avrupa'nın en büyük havalimanını yapıyoruz. Bu gelişmeden rahatsız olanlar Türkiye'yi bölmeye çalışıyorlar. Türkiye'nin 13 yıllık AK Parti iktidarında yaşamış olduğu değişim ve gelişimin bazı güç odaklarını rahatsız etti. Onlara şunu söylemek istiyorum. Biz bu oyunlara cevabımızı 1 Kasım'da sandıkta vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kerem Ali Ak Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title