Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP Kırşehir Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Cemil Yıldırım Türk, kent merkezindeki seçim bürosunu ziyaret etti.

MHP Kırşehir Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Cemil Yıldırım Türk, kent merkezindeki seçim bürosunu ziyaret etti.

MHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk, 2. sıra adayı Eftal Avşar, İl Başkanı Arif Ekici ve beraberindeki heyetle partisinin Yenice Mahallesi'ndeki seçim ofisinde partililerle bir toplantı yaptı.

Türk, burada yaptığı açıklamada, ülkede maddi sıkıntı yaşayan en büyük kesimin emekliler olduğunu ve partisinin bu soruna çözüm bulacağını belirtti.

Emeklilere her yıl mart ve eylül ayında "Emekli Destek Ödeneği" adı altında iki ödeme yapılacağını aktaran Türk, emeklilerin aylıklarındaki kesintilerin kaldırılacağını ve banka promosyonu alabilmelerinin sağlanacağını ifade etti.

Türk, "Emeklilikte yaşa ve prim gün sayısına takılanların mağduriyeti giderilecek. İşe girdiği tarihte tabi olduğu mevzuata göre emeklilik için gereken sigortalılık süresi ve prim ödeme gün sayısını tamamlayan ancak yaş düzenlemesi nedeniyle emekli olamayan kesim emekli edilecek. Emeklilik için gereken sigortalılık süresi ve yaş şartını tamamlayan ancak prim gün sayısını dolduramayan ve doldurma imkanı da bulunmayan vatandaşlarımıza borçlanma imkanı verilerek emekli olmaları sağlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Cemil Yıldırım Türk Kırşehir Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title