Haberler

Gençlik ve Spor Bakanlığından müfettişlere yurt dışı eğitim imkanı

Gençlik ve Spor Bakanlığında görev yapan müfettiş yardımcıları ve müfettişler, Avrupa Birliği Eğitim Programları kapsamında Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde eğitim programlarına katılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığında görev yapan müfettiş yardımcıları ve müfettişler, Avrupa Birliği Eğitim Programları kapsamında Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde eğitim programlarına katılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, personelinin mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Rehberlik ve Denetim Başkanlığı bünyesinde görev yapan müfettiş yardımcıları ve müfettişler, Avrupa Birliği Eğitim Programları kapsamında Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde eğitim programlarına katılabilecekler. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ( Türkiye Ulusal Ajans) işbirliği ile gerçekleştirilen programla son 6 ayda 20 müfettiş yardımcısı Avrupa'nın farklı ülkelerinde çeşitli eğitimlere katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu ve Türkiye Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı'nın gerçekleştirdiği toplantı sonrasında harekete geçen bakanlık, müfettiş ve müfettiş yardımcılarının AB proje ve programlarına bilgi ve duyarlılığını arttırmak amacıyla 60 müfettiş yardımcısına Ankara'da, 30 başmüfettişe de Antalya'da eğitim verdi. Programlar sonrasında İtalya, Almanya, Finlandiya, Lüksemburg, Slovakya, Romanya, Polonya, İngiltere'de toplam 22 müfettiş ve müfettiş yardımcısı çeşitli eğitim programlarına katıldı. Yurt dışında eğitim alan müfettiş ve müfettiş yardımcıları, mesleki ve kişisel gelişim desteği kapsamında yabancı dil kursu, hizmet içi eğitim programları, proje ekibi oluşturulması gibi çalışmalar da gerçekleştirme fırsatı buluyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı, "2019 Gönüllülük Yılı" kapsamında da birçok etkinliğe imza attı. Başkanlık, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatıyla ilan edilen "2019 Gönüllülük Yılı" kapsamında beş müfettiş yardımcısını Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile gönüllü olarak Afrika'ya kurban dağıtım organizasyonuna gönderdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title