Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Akhisar'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Manisa’nın Aksihar ilçesinde sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Manisa'nın Aksihar ilçesinde sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Akhisar Stadı'nın temel atma töreni için ilçeye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Akhisarlı Sivil Toplum Örgütleri ve Muhtarlar ile akşam yemeğinde buluştu. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı içerisindeki Gölet Büyük Salon'daki yemeğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ve Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı da katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Sizlerin de uzun zamandır beklediğiniz gerçekten Akhisar'a yakışacak olan stadımızın Akhisar Stadı'nın temellerini attık. Biliyorsunuz bir de yanında 2 bin kişilik bir spor salonu inşaatı da var, o da çok kısa bir süre içerisinde ümit ediyorum ki tamamlanacak ve şuanda Süper Lig'de başarılı adımlarla ilerleyen Akhisar'ın güzel bir şekilde temsili noktasında iyi bir imkan sağlayacak diye düşünüyorum. Sizlere hizmet etme, sizlerin taleplerini gerçekleştirme ama aynı zamanda belediyeciliğin de en üst seviyede temsilini sağlama ve yerine getirmek için ümit ediyoruz ki 30 Mart akşam Hüseyin Tanrıverdi beyi Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevlendireceksiniz. Salih bey de onunla beraber çalışması için tekrar görevlendireceksiniz, böylece hem Büyükşehir Belediyesi hem ilçe belediyesi olarak sizlere çok güzel hizmetler sunacağına inanıyoruz" dedi.

"ARTIK MANİSA DEYİNCE AKLIMIZA 17 İLÇEMİZ GELİYOR"

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, "Manisa'mızı Büyükşehir yaparak bir tarih yazdık. İnşallah Akhisar Belediyemiz ile Büyükşehir Belediyemizi el ele tutuşturacağız, aynı dili konuşan, aynı duyguyu paylaşan iki belediye başkanı olarak hem Akhisar ilçemizin kalkınması, büyümesi, güçlenmesi ve gelişmesi adına hizmetlerimizi ortaya koyacağız, hem de Manisa geneli kalkınmamızı ve güzel hizmetlerimizi ortaya koyacağız. Artık Manisa deyince aklımıza 17 ilçemiz geliyor. İlçelerimizden her birinin sınırları genişledi, köylerimiz beldelerimiz mahalle oldu. Dolayısıyla merkezdeki mahallelerimiz hangi hizmeti alıyorsa, şimdi köy ve belde dediğimiz yerleşim merkezleri de aynı hizmetleri alacaktır. Özellikle alt yapı hizmetlerini ve toplu taşıma hizmetlerini ayrıca mezarlık ve itfaiye hizmetleri gibi büyük hizmetleri, büyük yolların, büyük meydanların yapımları gibi büyük hizmetleri Büyükşehir Belediyesi verecek. İnşallah bu noktada bilgimiz var, birikimimiz var, tecrübemiz var ve büyük ustamız Recep Tayyip Erdoğan'dan 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde en yakınında çalışan birisi olarak ki İstanbul'da yaptıkları 1994 seçiminde seçildikten sonra yaptıklarını biliyoruz. İşte ondan öğrendiklerimizi inşallah Manisa'ya taşımış olacağız" dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise, "Yeni yapılacak olan stadyumumuzun açılış nedeniyle Akhisar'a gelen Gençlik ve Spor Bakanımızın gelişi çok bereketli ve verimli oldu. Bunun yanında Sayın Bakanımız Akhisar'da yine 1000 kişilik öğrenci yurdu sözü verdi. İnşallah en geç 2014-2015 öğretim yılının ikinci dönemine yetiştirmeye çalışacak. Bunun yanında yine Gölet alanında Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yapılacak olan Gençlik Merkezimizin 15 Mart'ta ihalesi olacaktır. Bir de Akhisar Belediyesporumuza tesis projesi hazırlamıştık, sayın bakanımız ona da destek sözü verdiler. Dolayısıyla öyle zannediyorum ki bu çok verimli bir ziyaret oldu, kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Akif Çağatay Kılıç Hüseyin Tanrıverdi Akhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title