Haberler

Gençliğim Eyvah 8. bölüm fragmanı yayımlandı! Gençliğim Eyvah 7. bölüm izle!

Güncelleme:

Gençliğim Eyvah 7. son bölüm 27 Temmuz Pazartesi günü ATV'de ekrana geldi. Ahmet, Azra ve babasından umudu kesmiş ve başka yollar denemeye koyulmuştur. Arif ile Zekeriye ise rekabete kaldığı yerden devam ederler. Gençliğim Eyvah son bölümde neler oldu?

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen gibi isimlerin yer aldığı Gençliğim Eyvah dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Ahmet, evlenme teklifi ettiğini annesine söyler. Ancak Ahmet kime evlenme teklifi etmiştir? Diğer yandan Azra, zor bir savaştan yenik çıkmış ve yeni maceralara henüz hazır değildir. İşte, Gençliğim Eyvah dizisinin detayları...

GENÇLİĞİM EYVAH 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI

Ahmet annesi Hacer'e, bir kıza evlenme teklifi ettiğini açıklar ancak bu kızın kim olduğunu söylemez. Hacer ise duydukları karşısında şoka girer.

Arif ile Zekeriya ise Zolan ve Çavi'yi gerçekleri eşlerini söylememeleri konusunda tehditvari şekilde uyarırlar.

Gençliğim Eyvah 8. bölüm fragmanı yayımlandı! Gençliğim Eyvah 7. bölüm izle!

Azra, yeni birini hayatına almak için henüz hazır değildir. Ahmet ile karşı karşıya gelmesi ise onun acılarını gün yüzüne çıkarmasına neden olur. Diğer yandan hayatlarına girecek genç ve güzel kadın, işleri daha da karıştıracak gibi durur.

Gençliğim Eyvah 8. bölüm fragmanı yayımlandı! Gençliğim Eyvah 7. bölüm izle!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azra ile arasını bir türlü düzeltemeyen ve babası Arif'in aşağılamalarından bunalan Ahmet, kendi yoluna gitmeye karar verir. Taksici olarak çalışmaya başlayan ve yeni bir düzen kuran Ahmet'in başı, düğünden kaçan sosyetik gelin Çağla yüzünden belaya girer.

Gençliğim Eyvah 8. bölüm fragmanı yayımlandı! Gençliğim Eyvah 7. bölüm izle!

Arif ve Zekeriya'nın dükkanlarına dönmesiyle rekabet ve kavga kaldığı yerden yeniden başlarken Zola ve Çavi'nin babalarını bulmak için yaptığı sürpriz hamle mahalleyi karıştırır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cengiz Bozkurt Levent Ülgen Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title