Haberler

Genç Oyuncu Serenay Aktaş, Setlerde Yaşanan Taciz Olaylarına Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Survivor yarışmasıyla adını duyuran ve son olarak Kanal D'de yayınlanan Meryem dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Aktaş, setlerde yaşanan taciz olaylarıyla ilgili konuştu.

"ÇOK SERTİM, CESARET EDEMEZLER"

Aktaş, setlerdeki taciz olaylarıyla ilgili, "Benim başıma gelmedi ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Bu konuda sertim, kolay kolay cesaret edeceklerini sanmıyorum. Sözlerimle döverim ve rezil ederim. Kadınlar bu meselede sıkıntı çekiyor." dedi.

"KÖTÜ DÖNEME DENK GELDİM"

Futbolculuktan oyunculuğa transfer olan Serenay Aktaş son günlerde dizilerin ardı ardına yayından kalkmasından şikayetçi olarak "Kötü döneme denk geldim sanırım." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Aktaş Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

AA:

HEPINIZ AYNISINIZ, NAMUS KAVRAMINIZ SIFIR. . AZICIK BOYLE SEYLER DUYDUNUZMU HEMEN KENDINIZI ORTALIGA ATIYORSUNUZ.

22
2
yanıtYanıtla
şevval:

erkek gibisin kim niye taciz etmeye kalksın seni kendi çapında piyasa yapyo

11
2
yanıtYanıtla
yaaaa:

Çok da erkek sayılmaz kıskanmayalım lütfen :) Taşş gibi bişey bu:)

yanıt3
yanıt4
ali:

para kazanamadın yani

6
1
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Meşhur olmak için sanat camiasından iş alabilmek için her şey mübah siz neyden bahsediyorsunuz

6
0
yanıtYanıtla
dertli:

açık saçıklık erkeği tahrik sebebidir tesettür allahın ve peygamberin emrindendir kadın çok değerlidir bu yüzden allah kadını örtüsünde gizlemişdir bu düsdurla hareket etmeyen kadın erkeklerin kötü bakışlarından kurtulamayacaktır

4
1
yanıtYanıtla
DOĞRUCU ŞİRİN:

Keşke dediğin gibi olsa. Ama memlekette başı açıklardan çok kapalı kesim tacize uğruyor. Bu iş öyle açılma saçılma , kapanma kaçışma ile alakalı değil. Hayvani güdülerden arınmış , insani değerleri yüksek bireyleri yetiştirememekle alakalı.

yanıt1
yanıt0
Huriye Teyze:

siz öyle açık giyinmeye devam ederseniz,,tacizcileri suçlamaya hakkınız olmaz.

4
0
yanıtYanıtla
MİRKUT:

ÖNCE ALKOL VEYA UYUŞTURUCU İLE GÜZEL BİR YUMUŞATIYORLAR. .

4
0
yanıtYanıtla
doğu:

iyi yapmışcanıma değsin

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title