Haberler

Genç kadının telefonunu çaldı, kaçamadan yakalandı

Güncelleme:

Antalya'da bir yakınıyla yolda yürüyen genç kadının yanına yaklaşan adam, elindeki cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalıp kaçtı. Kadının çığlığıyla olay yerinde gelen vatandaşlar durumu polise bildirdi, şüpheli kısa sürede yakalandı.

Antalya'da sokakta yürüyen M.Ç (29) isimli kadının elinden cep telefonu alıp kaçan M.I (23), çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.

ÇIĞLIKLARI DUYUP GELEN VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Polisi alarma geçiren olay, saat 11.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi 107 Sokak'ta meydana geldi. Bir yakınıyla yolda yürüyen M.Ç.'nin yanına yaklaşan M.I., elindeki cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalıp kaçtı. M.Ç.'nin çığlık atması üzerine yanına koşan vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Genç kadının telefonunu çaldı, kaçamadan yakalandı

KISA SÜREDE YAKALANDI

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri, şüpheli M.I.'nın kaçma ihtimalinin olduğu bölgeyi kapattı. Sokakta çalışma başlatan ekipler, şüpheliyi kısa sürede gizlendiği sokak içerisinde yakaladı. Şüpheli M.I., kelepçe takılarak ekip aracına alındı.

Olayın şokunu atlamadığı belirtilen M.Ç. ise ekip arabasına alınarak, ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Muratpaşa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (7)

Adalet:

Savcılık serbest bırakacak yarın yine devam

27
2
yanıtYanıtla
emin misin:

eskiden di o. otel girişi yapıldı kansızın.

yanıt1
yanıt0
Tırnakçı Cemil Amcanız:

Bizim sektörü rezil ettiniz

15
6
yanıtYanıtla
sorgula:

tırnakçılık sektör olmuşmu ki Cemil amca

yanıt1
yanıt0
vatandaş:

adam açık açık suç işleyeceğini belli ediyor kolunda faça olan herkes elbet suç işler bunların toplanması lazım o ruh halinin o fıtratın hayrı yoktur.

5
3
yanıtYanıtla
Vatandaş Rıza:

Eskiden ilkokul 5 e kadar okumaya gönlü olan belirlenir okunmayan diplamasını alır bir ustanın yanında meslek sahibi olurdu sanatkar usta olur parasız kalmazdı gerisini siz anladınız.

8
0
yanıtYanıtla
ilk biz yaptıkcılar:

4 4 4 ün neticeleri mi diyorsunuz?

yanıt4
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title