Haberler

Genç Avukatlar Meclisi Başkanlığı Seçimi Yapıldı

Kırklareli Barosu Genç Avukatlar Meclisi Başkanlığı seçimi yapıldı.

Kırklareli Barosu Genç Avukatlar Meclisi Başkanlığı seçimi yapıldı.

Adliye binasında gerçekleştirilen seçimde, Uğur Recep Kağıtcıoğlu ile Gül Birgül'ün listeleri yarıştı.

Meslekte 5 yılını ve 30 yaşını tamamlamamış yaklaşık 79 avukatın kayıtlı olduğu Kırklareli Barosu'nda seçimde 48 avukat oy kullandı.

25 oy alan Kağıtcıoğlu, Genç Avukatlar Meclisi Başkanlığı'na seçilirken, Birgül 22 oy aldı. Seçimde bir oy ise geçersiz sayıldı.

Kağıtcıoğlu, burada yaptığı konuşmada, kendisine ve listesine destek veren herkese teşekkür etti.

Baronun genç ve dinamik bir güce sahip olduğunu ifade eden Kağıtcıoğlu, meslektaşlarını baro yönetimi nezdinde en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirtti.

Genç Avukatlar Meclisi'ne üyelik şartını sağlayan avukatlar ile stajyer avukatların tüm aktivitele katılımının sağlanması için çalışmalar yürüteceklerini aktaran Kağıtcıoğlu, şöyle konuştu:

"Hali hazırda baromuz nezdinde meclisimize kayıtlı 79 meslektaşımız bulunmaktadır. Bu da baromuzun dinamik bir güce sahip olduğunu göstermektedir. Meslektaşlarımızın baro yönetimi nezdinde temsilini sağlamak, sorunlara çözüm aramak ve gerekirse tartışma ortamı oluşturmak, meslektaşlarımızın sosyal ilişkilerin kuvvetlenmesi ile sosyal, kültürel faaliyetler çerçevesinde bu birlikteliği ileriye taşımak, sosyal sorumluluk projeleri düzenleyerek baromuzun bu konulardaki hassasiyetini ortaya koymak, mesleki eğitim faaliyetlerinin organizasyon ve uygulaması ile genç avukatların yönetime ve sorunların çözümüne etkin olarak katılımını sağlanmayı hedefliyoruz. Bana destek vererek yönetimime giren ve kazanmamızı sağlayan arkadaşlarım ve meslektaşlarıma teşekkür ediyorum."

Kağıtcıoğlu'nun yönetim kurulunda, Selin Türkan, Yasin Bilgiç, Birgül Ecem Demirci, Bengisu Aslan Savaş, Yahya Can, Dilara Çolakoğlu Gündoğdu, Merve Yavuz Kenar, Fatma Küçük, Dilara Çar ve Emrah Dedeoğlu yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title