Haberler

Aylar önce adliyede 15 kişi tarafından darp edilen genç avukat kalbine yenik düştü

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda Bakırköy Adalet Sarayı'nda yaklaşık 15 kişi tarafından darp edilen Avukat Aybars Adıgüzel, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç avukatın darp edildiği görüntüler büyük yankı uyandırmıştı.

Bakırköy Adalet Sarayı'nda sanık yakınları tarafından 5 ay önce darp edilerek gündeme gelen Avukat Aybars Adıgüzel (27) dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Avukat Aybars Adıgüzel 14 Şubat 2020 tarihinde savunma yapmak için gittiği Bakırköy Adalet Sarayı'nda yaklaşık 15 kişi tarafından darp edilmiş ve darp anı da güvenlik kameralarına yansımıştı. İstanbul Barosu Bakırköy Bölge Temsilcisi Avukat Aybars Adıgüzel'in dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Adıgüzel'in cenazesi Bursa'da sevenleri tarafından defnedilecek.

Aylar önce adliyede 15 kişi tarafından darp edilen genç avukat kalbine yenik düştü

"ÖRNEK BİR KİŞİYDİ"

Konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında bulunan İstanbul Baro Başkanı Avukat Mehmet Durakoğlu ise "Bu büyük bir acı. Daha yaşamın başıydı. Daha çok şey verebilirdi. Önce sergisine, sonra konserine gittiğim bir sanatçıydı. Avukatlığını sanatıyla birleştirip ona güç katan örnek bir kişiydi. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bakırköy İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (121)

Gürcü:

Ölmüş işte fazla abartılacak bir şey yok.

4
107
yanıtYanıtla
nnn:

Sen ölüp gittiğinde kimse sana rahmet okuyaz

yanıt6
yanıt1
nnn:

Hali pürmelalimiz hukka hukuka saygı kalmamış

yanıt10
yanıt1
Trkr:

Gurcu oldugun belli kafan basmiyor

yanıt28
yanıt2
Gürcü:

Böyle devam umarım daha fazlası ölür.

yanıt2
yanıt7
RAMAZAN:

ülkede 100 yıldır adalet yok!!!

36
38
yanıtYanıtla
Gfgh:

Ya gemcecik yazık bu nasıl pis toplum bu çocuk sonuçta savunma yapar ne gerizekalı hayvan sürüsü artık bunlara idam gelsin

64
3
yanıtYanıtla
horasan duvar:

Tamam kardeşim idamı getireceğim sizler için magandalar ipsizler sapsızlar işe yaramazlar memlekette kum gibi çok arttı zaten ama fakat var ya siz siz olun çokkk sabırlı olun yaz var kış varrrr öbür tarafa gidene dek bekleyin , , sahi ben kim miyim ? benim adım DUVAR kardeş memnun olduysanız bende çok memnun oldum tanıştığımıza !

yanıt1
yanıt6
horasana cevap:

sen ne diyosun ruh hastasi delimisin nesin

yanıt0
yanıt3
horasan duvar:

görüyorum ki kimse anlayamamış benim demek istediğim yıllardır feryat ediyoruz idam gelsin cezalar ağırlaştırılsın diye burada da haksızca ölenlerin haberleri okuyunca hem üzülüyor hemde devamlı yorum yapıyoruz görüyoruz ki halen değişen bir şey yok ve bizi kimse duyuyor mu? duymuyor duvarlara söylesek daha iyi şimdi anladınız mı?

yanıt0
yanıt0
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title