Haberler

Gemerek Belediyespor'un Renkleri Değiştirildi

Gemerek Belediyespor'un yeni sezon öncesi forma renkleri değiştirildi.

Gemerek ve Yeniçubuk'un birleşmesinin ardından futbol takımları da birleştirilirken, takım yeni adı ve yeni rengiyle bu yıl birinci amatör kümede sahaya çıktı. Gemerek Belediyespor ismiyle sahaya çıkan takımın rengi ise Yeniçubukspor'un mavisi, Gemerekspor'un da yeşilinden oluşuyor. Takımın başkanı Belediye Başkanı Mustafa Demir olurken, futbol takımı lige hazırlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Altınyayla Belediyespor'la yapılan hazırlık maçına U-15 takımı ağırlıklı olarak çıkan Gemerek Belediyespor Gemerek Stadyumunda rakibine 5-3'lük skorla mağlup oldu.

Gemerek Belediyespor Antrenörü Özgür Yıldırım yaptığı açıklamada, "İlçemizin birleşmesinden dolayı takımları birleştirme kararı aldık. Yeniçubuk'un mavisi Gemerek'in yeşilini birleştirerek Gemerek Belediyespor adı altında belediye başkanımızın da desteğiyle büyük bir oluşum içerisindeyiz. Bu sene birinci amatör kümede istediğimiz sonuçları alamadık. Ama bu sene U-15 takviye destekle maçları tamamladıktan sonra seneye iddialı bir takım haline gelmek istiyoruz."dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeniçubuk Gemerek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title