Haberler

Gelinini ve birlikte yakaladığı şahsı öldüren kayınpederin ifadesi ortaya çıktı: İçeriden sesler geliyordu

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde gelini ve birlikte yatak odasında yakaladığı şahsı öldüren kayınpederin ifadesi ortaya çıktı. 68 yaşındaki cinayet zanlısı kayınpeder ifadesinde "Gelinin odasının kapısı açılınca içeriye girdiğimde sekinin altından 'gelme gelirsen vururum' diye sesler geliyordu. O tarafa doğru ateş ettim. Daha sonra gelin üzerime saldırdı ve ona da ateş ettim" dedi.

Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe köyünde önceki gece meydana gelen olayda Nurettin G. (68), gece saatlerinde gelen sesler üzerine bakmak için oğlunun evine gitti. Nurettin G., seslerin yatak odasından geldiğini fark ederek odaya girince iddiaya göre, burada gelini Filiz G. (34) ile Kamil Çetin'i (51) gördü.

JANDARMAYI ARAYIP KENDİNİ İHBAR ETTİ

Buna öfkelenen Nurettin G., belinden çıkardığı tabanca ile ikilinin üzerine ateş açtı. Nurettin G. daha sonra jandarmayı arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine köye gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri Filiz G. ile Kamil Çetin'in öldüğünü tespit etti. Olayın ardından Nurettin G., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, cenazeler ise otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"KAPIYI 10 DAKİKA KADAR AÇMADI"

Olayın ardından tutuklanan kayınpederin ortaya çıkan ifadesi ise her şeyin birkaç dakika içinde gerçekleştiğini gözler önüne serdi. Cinayet zanlısı kayınpeder ifadesinde olayın gece besiciliğini yaptığı hayvanlara bakmak için dışarı çıktığını gerçekleştiğini kaydederek, "Gece hayvanlara bakmak için besihaneye gitmiştim. Geri döndüğümde gelinin odasından sesler geldiğini duydum. Gelinin odasına gittim kapıyı 10 dakika kadar açmadı. Silahımı aldım. Gelinin odasının kapısı açılınca içeriye girdiğimde sekinin altından 'gelme gelirsen vururum' diye sesler geldi. O tarafa doğru ateş ettim. Daha sonra gelin üzerime saldırdı. Ona da ateş ettim, gerisini hatırlamıyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kamil Çetin Jandarma 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

melek arslan:

Ya arkadaş kimin eli kimin cebinde belli değil. Kocanızı artık sevmiyorsanız, başkasıyla beraber olacaksanız boşanıp defolup gidin. Ne halt edecekseniz öyle edin. Birilerinin başını yakıyosunuz.. 3 dakikalık zevk uğruna.

298
7
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

allah boyle serefizkadinlarla karsilastirmasin cok zor durum serefiz kadin dedein basinda yakti bu yasta

199
4
yanıtYanıtla
müdür :

dizilerden görüyoruz aldatma artık normal olmuş özellikle yerel kesim çok kötü alışıyor. zaten şehirde normalleşmiş her şey.

114
5
yanıtYanıtla
Bilge Tanrıöver :

Bu tür olaylar artık toplumda iyice yayıldı tanıdığım kadın üç çocuğunu bırakıp kendisinden 17 yaş küçük adamla evlenmiş Allah herkesi ıslah eylesin

104
6
yanıtYanıtla
sdsfs dfsa:

evlenmemiştir ustam... islama göre bir kadını ancak kocası boşarsa veya kocası ölürse boşanır yoksa boşanması mümkün değil... yada şerri mahkeme boşaya bilir oda burada mümkün olmadığı için... o kadın evlendğini sanır ama ömür boyu zina yapar haberi olmaz

yanıt43
yanıt13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title