Haberler

Gelin ve Damat Düğün Günü Kazada Yaralandı

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Gelin Otomobili ile Bir Kamyonetin Çarpışması Sonucu, Gelin ve Damadın da Aralarında Bulunduğu 5 Kişi Yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde gelin otomobili ile bir kamyonetin çarpışması sonucu, gelin ve damadın da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'e bağlı Gündüzlü köyüne gelin almaya giden düğün konvoyu, köyden gelini alıp İnegöl'e dönerken Oylat yol ayırımında kaza yaptı. Konvoyun önünde seyreden Metin D. (27) yönetimindeki 16 BRU 74 plakalı gelin arabası, Oylat kavşağında Bursa Ankara karayoluna çıkarken, İnegöl istikametinden Bozüyük istikametine giden Mustafa A. (45) idaresindeki 16 PJ 254 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kaza sonucunda gelin Emine Göker (23), damat Seyhan Serbest (24), sürücü Metin D. ve damadın akrabası Esmeray Serbest (24) ve kamyonet sürücüsünün eşi Nurten A. ( 37) yaralandı.

Olay yerine gelen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılar tedavi altına alındı. Kazayı duyan gelin ile damadın akrabaları Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne koştu. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını bildirildi.

(SB-İHS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title