Haberler

Gelenek bozulmadı! Kraliyet Ailesi ve dünyaca ünlü isimler yılbaşına özel poz verdi

Güncelleme:

Kraliyet ailesi üyeleri ve birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarından yılbaşı paylaşımı yaptı. Ünlü isimlerin güzel dileklerde bulundukları paylaşımlarına beğeni yağdı.

Aralık ayında birçok ünlü isim evlerini yılbaşına uygun dekore etmeye başladı. Çam ağacı kurarak evlerini süsleyen aileler, o hallerini sosyal medya hesaplarından yayınladı.

ÇOCUKLARIYLA KAMERA KARŞISINA GEÇTİLER

Her yıl geleneksel olarak basılan Kraliyet Ailesi Noel kartlarında eksik tamamlandı. Kensington Sarayı, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gözde çifti Prens William ile Kate Middleton'ın geleneksel Noel kartını yayınladı. Prens William ile Kate Middleton, geleneksel Noel kartı için çocuklarıyla kamera karşısına geçti. Saraydan yapılan paylaşımda "Dük ve Düşes ailelerinin Noel kartı fotoğrafını paylaşmaktan mutluluk duyuyor" notu yazıldı.

Gelenek bozulmadı! Kraliyet Ailesi ve dünyaca ünlü isim yılbaşına özel poz verdi

ÇOCUKLARI VE KÖPEKLERİYLE POZ VERDİLER

Meghan Markle ve Prens Harry çifti, yakında iki yaşına girecek olan oğulları Archie, köpekleri Guy ve Pula ile birlikte poz verdi. Fotoğrafta en çok dikkat çeken, küçük Archie'nin tıpkı babası Prens Harry gibi kızıl saçlı olmasıydı.

Gelenek bozulmadı! Kraliyet Ailesi ve dünyaca ünlü isim yılbaşına özel poz verdi

Öte yandan Prens Charles ile Camilla Parker'ın da yeni yıl kartı paylaşıldı. Cornwall Dükü ile Düşesi İskoçya'daki Birkhall bahçelerinde çiçekler içinde poz verdi.

Gelenek bozulmadı! Kraliyet Ailesi ve dünyaca ünlü isim yılbaşına özel poz verdi

KRALİÇE AĞACIN ÖNÜNDE YENİ YIL POZU VERDİ

Sarayın sosyal medya hesabından son olarak Kraliçe II. Elizabeth'in yılbaşı ağacının önünde verdiği poz yayınlandı. Paylaşımda Kraliçe'nin dünyanın dört bir yanında insanların zorluklara çok iyi ayak uydurduğu ve bu durumdan gurur duyduğu belirtildi.

Gelenek bozulmadı! Kraliyet Ailesi ve dünyaca ünlü isim yılbaşına özel poz verdi

TRUMP VE KIZI DA YENİ YIL İÇİN OBJEKTİF KARŞISINDA

First Lady Melania Trump ve Donald Trump ise Beyaz Saray'ın büyük merdivenlerinde yeni yıl pozu verdi.

Gelenek bozulmadı! Kraliyet Ailesi ve dünyaca ünlü isimler yılbaşına özel poz verdi

Donald Trump'ın Beyaz Saray'da danışmanı olarak çalışan kızı Ivanka Trump da eşi Jared Kushner ile poz verdi. Ivanka Trump eşiyle olan samimi pozunu "Mutlu noeller" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Gelenek bozulmadı! Kraliyet Ailesi ve dünyaca ünlü isim yılbaşına özel poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Donald Trump Noel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (7)

Sakaryalı Hatun:

2020 çok zorlu geçti. İNŞALLAH 2021 güzel geçer. :))

8
2
yanıtYanıtla
Sw:

Sen o güzel kalbini ferah tut sakaryalım, inşallah güzel günler yakındır.

yanıt1
yanıt1
Berber reşit:

2021 yılı tüm insanlığın covid 19 ,un bittiği bir yıl olmasını diler herkese mutlu huzurlu bir yıl olması temenni ederim

5
0
yanıtYanıtla
Nükrettin dede:

Son günlerde iyice bunadım kötü rüyalar görüyorum 2021 benim için ölüm yılım olacak herkesten helallik istiyorum kalın sağlıcakla

1
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun nine:

Güle güle git yolun açık olsun dedem şu fani dünyadan kaybol sende kurtul bizde

yanıt1
yanıt0
HÜSAMETTİN:

Sarıoğulları sülalesi

0
1
yanıtYanıtla
Çeto:

Yılbaşını everest tepesinde dağcı.......Arkadaşlarla geçiriyorum.....Yılbaşı bayramınız kutlu olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title