Haberler

Geleceğin Polisleri, Anaokulu Öğrencilerini Sevindirdi

Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri, Nene Hatun Anaokulu'nda Okuyan 86 Öğrenciye Ayakkabı Dağıttı.

Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Nene Hatun Anaokulu'nda okuyan 86 öğrenciye ayakkabı dağıttı.

Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri kendi aralarında topladıkları paralarla Yeni Mahalle Kız Meslek Lisesi bahçesinde bulunan Nene Hatun Anaokulu'nda okuyan yardıma muhtaç 86 öğrenciye ayakkabı aldı. Ayakkabı dağıtımına Milli Eğitim Müdürü M. Ali Atalay ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ünsal Kaya katıldı. Polis ile vatandaş ilişkilerine büyük önem verdiğini söyleyen Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kaya, "Öğrencilerle sık sık çeşitli etkinlikler yaparak bir araya geliyoruz. Amacımız kenar mahalle okulunda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımcı olmak ve polis ile vatandaş ilişkisini geliştirmektir" dedi.

Siirt'te polisin, öğrencilere karşı gösterdiği yakınlığın son derece sevindirici olduğunu söyleyen Milli Eğitim Müdürü M. Ali Atalay ise, "Bu yakınlık ve iyi diyalogun ülkemizin her kısmında bulunan polislerimize örnek olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

(ZKG-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title